Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behandlingsassistent

Scandinavian Internet Group AB · Skövde · Ansök senast 25 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha ett utmanande och givande arbete i en fantastisk miljö? Trivs du med att få människor runt omkring dig att växa och utvecklas? Nu söker vi en behandlingsassistent till vårt behandlingshem i Skövde, ansök idag!

I tjänsten som behandlingsassistent på Kulabodans behandlingshem kommer du att arbeta med ungdomar mellan 10 - 18 år som har behov av stöd och vägledning. Med hjälp av pedagogiska metoder och professionellt behandlingsarbete kommer du stötta ungdomarna i deras utveckling. Det är viktigt att du är omtänksam i ditt bemötande samt att du har förmågan att göra riskbedömningar utifrån olika situationer. Dina arbetsuppgifter innefattar ansvar för pedagogiska aktiviteter samt vara en stöttepelare i vardagen.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Utbildning som behandlingspedagog, socionom eller har annan motsvarande beteendevetenskaplig utbildning
  • Arbetslivserfarenhet inom vård och behandling av ungdomar
  • B-körkort samt tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en lagspelare som är omtänksam och tålmodig i ditt bemötande. Vi ser att du är en person som tar initiativ och bidrar med energi till verksamheten

Vi erbjuder dig:

  • En roll på ett företag med höga ambitioner och hög kompetens
  • Att få vara en del av verksamhetsutvecklingen och planeringen av aktiviteter
  • En viktig och betydelsefull roll

I denna rekrytering samarbetar Kulabodans Behandlingshem med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Ludvig Grapengiesser, ludvig.grapengiesser@jobway.se, 073 027 99 22. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om verksamheten:

Kulabodans behandlingshem ger en heltäckande vård och behandling. Vår idé bygger på individuell utveckling med stöd av professionellt behandlingsarbete och pedagogik. För många barn och ungdomar är det livsavgörande att ha kvar en levande relation till anhöriga och andra viktiga personer, trots långvarig vistelse på institution. Kulabodan är beläget i Säter på Billingens sluttning, ca 1 mil utanför Skövde. Det är nära till naturen men ändå lagom avstånd till tätorten. Behandlingshemmet består av flera fastigheter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Scandinavian Internet Group AB

Placering

Skövde

Kontaktperson

Jobway AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons