Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behandlingsassistent

C/O Vård Syd AB · Halmstad · Ansök senast 9 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Behandlingsassistent

Vill du arbeta på ett nystartat vårdföretag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv?

Vi erbjuder dig ett viktigt och spännande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Tillsammans hjälper vi familjer att skapa en trygg, ansvarsfull och värdig framtid. Hos oss kommer du hitta engagemang och prestige löshet och du kommer snart att upptäcka att vi har en stark kultur där vi hjälps åt för att lyckas.

VÅR MÅLGRUPP

Villa Bergerska gör utredningar på uppdrag av socialtjänsten, gällande föräldraförmåga utifrån barnens behov. Vår målgrupp är mammor med barn, där föräldern brister i omsorg och/eller har anknytningssvårigheter, psykosocial problematik, relationsproblematik samt där det förekommit/misstankar om våld eller andra övergrepp. Vi tar också emot gravida kvinnor..

VI SÖKER BEHANDLINGSASSISTENT

Vi erbjuder ett spännande arbete där du får vara med att forma och utveckla en helt ny verksamhet.

Detta gör du tillsammans med dina kollegor och nära ledning om har lång erfarenhet av socialt arbete och ledarskap.

ARBETSUPPGIFTER

Som behandlingsassistent ingår du i ett utrednings- och behandlingsteam i arbetet med familjerna och deltar i det dagliga arbetet utifrån verksamhetens rutiner och ser till att planerade aktiviteter genomförs. Du utför sociala beteendeobservationer, upprättar, reviderar och arbetar med klienternas genomförandeplaner, du har behandlande- samt motiverande samtal och utför dokumentationsarbete.

Vi arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär att du kommer att bli kontaktperson tillsammans med någon av dina kollegor. Ni följer sedan familjen under hela placeringstiden.

Samarbete, flexibilitet och lyhördhet är oerhört centralt i rollen.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Detta är ett arbete för dig som har en positiv människosyn samt känner ödmjukhet inför att arbeta med människor som befinner sig i en svår situation. Du är trygg i dig själv samt har en förmåga att behålla ditt lugn, även under pressade situationer. Fallenhet för att motivera och se människors styrkor är en resurs. Som person är du prestigelös, ansvarstagande och initiativrik. Du arbetar strukturerat och har ett professionellt, lösningsfokuserat förhållningssätt.

MERITER

Det är meriterande om du har kompetens inom BBIC, IBIC, MI, rePULSE, Patriark, Signs of Safety, FREDA, lågaffektivt bemötande, tejping och trappansamtal. Att vara flerspråkig är alltid meriterande samt kunskap kring neuropsykiatriska funktionshinder, våld i nära relationer och hedersproblematik.

Krav

Vi söker endast personal med minst 2 års eftergymnasial utbildning inom för verksamheten relevant område så som socionom, beteendevetare, förskollärare, socialpedagog, sjuksköterska och behandlingsassistent. Vidare är det krav på att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift obehindrat. Du har även minst 3 -års arbetslivserfarenhet av utrednings- och behandlingsarbete. Du har kännedom om socialtjänstlagen och god dokumentationsförmåga.

ANSÖKAN

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vid anställning kommer vi att be om utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister för HVB.

Rekrytering sker löpande och provanställning tillämpas.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

B-körkort är ett krav.

Arbetstid: Dygnsarbete, dag, kväll, jour fördelat vardagar och helger

Vi ser fram emot din ansökan

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

C/O Vård Syd AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

C/O Vård Syd AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons