Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behandlingsassistent/ Socialpedagog sökes för vikariat (1 år ev längre)

Behandlingsassistent/ Socialpedagog sökes för vikariat (1 år ev längre)

Mälardalens Behandlings Centrum · Hallstahammar · Ansök senast 5 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Serigmo care är ett vård- och omsorgsbolag som bl.a. erbjuder tjänster inom HVB, Korttidsboende, Stödboende samt utslussningslägenheter för vuxna med varierande former av missbruk, alkohol, narkotika och läkemedel. Flera av våra klienter har också någon form av neuropsykiatrisk funktionsvariation eller lider av psykisk ohälsa.

Inom koncernen finns även LSS-verksamheter, rehabilitering och tillfälliga boenden.

Våra verksamheter är geografiskt belägna i Mälardalen, Storstockholm, västra Götaland samt i Skåne. Med våra olika verksamhetsområden vill vi erbjuda individanpassade helhetslösningar för att uppnå och etablera en drogfri livsstil, tryggt boende, en meningsfull sysselsättning och fritid.

Viktigt för oss är att alla våra verksamheter ska spegla ledorden:

Lyhördhet, Engagemang, Delaktighet och Omtanke.

Vi söker en kompetent och engagerad behandlare

Då en av våra behandlare gått på föräldraledighet söker vi en vikarie till Mälardalens Behandlingscentrum i Hallstahammar. Verksamheten är tillståndspliktig och har idag 21 platser. Vi vänder oss till vuxna kvinnor och män i åldern 18-65 med missbruks och beroende-problematik.

Vi söker dig som är Behandlingsassistent eller har annan adekvat utbildning utifrån rollen som behandlare. Du har även erfarenhet av att arbeta inom vård och behandling samt erfarenhet av målgruppen.

Som behandlare arbetar du med kontaktmannaskap och genomför provtagning, dokumentering, enskilda samtal samt har kontakt med uppdragsgivare. Du håller också i manualstyrda grupper i tex återfallsprevention, krim-program, socialfärdighetsträning m.m

För tjänsten krävs även att du har B-körkort.

Vi erbjuder Dig en stimulerande arbetsmiljö med både utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Vi värnar om en trygg och säker arbetsmiljö, erbjuder Dig friskvårdsbidrag samt intern och extern utbildning.

Vi värdesätter Dina personliga egenskaper, som gör att Du kan skapa ett bra samarbetsklimat samt viljan att inspirera och utveckla. Du känner även ett stort engagemang för våra klienter som vistas hos oss. Du är stresstålig och ansvarsfull, och ser möjligheter istället för problem.

Vi tillämpar provanställning, tillträde snarast.

Vi rekryterar löpande

Tillträde: omgående

Kollektivavtal: Vårdföretagarna

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Anna Susi 076 130 62 56

Ansökan skickas via e-post till anna.susi@serigmocare.se

Märk ansökan med ”Behandlare MBC"

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mälardalens Behandlings Centrum

Placering

Hallstahammar

Kontaktperson

Serigmo Care Responsgruppen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons