Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behandlare

Olands Utvecklingscenter · Östhammar · Ansök senast 21 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Olands UtvecklingsCenter är ett litet privatägt vårdföretag som har ett behandlingshem för flickor 15-20 år, förlagd i Alunda, som har sociala svårigheter som även har neuropsykiatriska diagnoser samt har tilläggsdiagnoser som trauma, depression, ångest, självskada, ätstörning mm.

Olands UtvecklingsCenter har arbetat fram ett arbetssätt som är verksamt och har bra resultat för målgruppen med kognitivt beteendeterapi, "structure teaching" samt MI som bas, där förutsägbarhet, hanterbarhet samt begriplighet är våra grundpelare. Vi lägger upp individuella behandlingsprogram baserat efter flickornas egna behov, medverkar till en adekvat skolgång, beteendeträna, familjearbete etc.

En av våra behandlare har gått vidare till andra arbetsuppgifter och vi behöver nu ytterligare en behandlare. Vill du vara en del av behandlingsgruppen som är med och utvecklar verksamheten så är ni välkomna med en ansökan. Vi ser gärna att ni har kunskap, intresse samt erfarenhet av arbete med ungdomar inom området sociala svårigheter samt kunskap inom neuropsykiatri/psykiatri är meriterande. Ni bör ha arbetat aktivt efter behandlingsplan, erfarenhet av individuella samtal är meriterande samt kunna ta egna initiativ.

Viktigt att man är ordningsam, ödmjuk, lyhörd, ansvarstagande, kunna arbeta i grupp och individuellt samt ha ett pedagogiskt förhållningssätt. Våga kunna sätta gränser. Körkort är ett krav då viss jourtjänstgöring kommer att ingå i tjänsten. På grund av arbetets art ser vi gärna att ni har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ungdomar, gärna "institutionsvana". Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vill ni arbeta i en engagerad personalgrupp inom ett intressant område, där vården utvecklas regelbundet och ni vill vara en del av utvecklingen, så är ni välkommen att lämna in en ansökan.

Utbildning; beteendevetare, socionom, sjuksköterska, socialpedagog eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Utbildning inom KBT är meriterande. Arbetet innehåller egna individuella samtal med ungdomen samt tillsammans med vår famijebehandlare arbeta med familjen. Vidare ingår dokumentation, journalskrivning, upprättande av genomförandeplan, strukturera upp och medverkar vid beteendeträning, deltaga vid behandlingskonferenser ingår arbetsuppgifterna. Dessutom håller du kontinuerlig kontakt med föräldrar, skola/praktikplats, landstinget och socialtjänst. Även sedvanligt "avdelningsarbete" ingår i arbetsuppgifterna. Regelbunden intern och extern handledning samt fortlöpande vidareutbildning. Jour förekommer inom anställningen.

Arbete enligt schema, vilket innebär dagpass, sovpass samt helg.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Olands Utvecklingscenter

Placering

Östhammar

Kontaktperson

Ww Familjevård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons