Jobbsafari är en del avschibsted logo

Begagnatansvarig till Möller Bil Sverige

Begagnatansvarig till Möller Bil Sverige

Möller Bil Sverige AB · Uppsala · Ansök senast 28 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inom Möller Bil Sverige är vi en självklar del av en spännande utveckling av fordonsbranschen. Vi expanderar, öppnar nya anläggningar och bereder oss för att ta ytterligare marknadsandelar och öka vår lönsamhet. Vi ser en bransch i förändring och vi ser möjligheter att driva utvecklingen. Vi vill därför stärka upp vårt centrala team för affärsutveckling och försäljning.

För dig som vill följa med på förändringsresan kan vi erbjuda en spännande roll inom vår organisation. En roll som kommer att vara krävande men där du är med och utvecklar vår framtid.

Möller Bil Sverige har anläggningar på 13 orter i Mälardalen, samt finns även etablerade i Göteborg med en anläggning. Vi jobbar aktivt med att dra fördelar av vår gemensamma kunskap och erfarenhet och jobba smartare och mer enhetligt. För att vi ska lyckas med detta krävs en drivande person som har övergripande kunskaper om processerna idag och som kan arbeta aktivt med den framtida utvecklingen.

Ditt uppdrag blir att:

Du kommer som huvuduppgift att fokusera på att utveckla Möller Bils begagnataffär. Du kommer inom ramen för försäljning av begagnade bilar samt även en del andra försäljningsrelaterade projekt maximera värdeskapandet och finna "best practice" och göra detta till en standard i vår organisation. Du kommer från centralt håll att leda vår tvärgrupp med lokala försäljningschefer, och genom den kanalen ge nödvändiga och klara direktiv för att optimera verksamheten på var ort. Du bär ansvaret för att operativt säkerställa att våra rutiner och processer efterlevs. Du ska inom de områden du leder utvecklingen ta fram det mest effektiva arbetssättet och skapa de rutiner som krävs och därmed säkerställa ett enhetligt sätt att arbeta på för samtliga våra orter. Du ska förädla delar av vår säljprocess med tydliga riktlinjer för både säljare, försäljningschefer och berörd servicepersonal. Du blir den som identifierar förbättringspotentialen, skapar en process och är med och landsätter det förbättrade sättet att arbeta i hela vår organisation tillsammans med övriga involverade roller för respektive projekt.

Du kommer att rapportera direkt till vår Försäljningschef på Möller Bil Sverige. I din roll samarbetar du även tätt med våra motsvarande funktioner på servicemarknad och är en del av vårt team för affärsutveckling. Du kommer parallellt med det dagliga operativa arbetet kopplat till begagnat också ha en given roll i våra affärsutvecklande och strategiska projekt kopplat till Möller Bils väg framåt och utveckling. Det kan innebära att del av tjänsten utöver det operativa ansvaret omfattas av insamlande av information och analys samt att vara en del i olika projekt under delar av din arbetstid. Uppdraget innebär resor i tjänsten

Till dig som är rätt person för tjänsten erbjuder vi:
  • En tjänst med stor frihet under ansvar
  • Ett varierande arbete där du tar dig runt med tjänstebil
  • Friskvårdsbidrag för att bidra till din egen goda hälsa
  • En individanpassad utbildningsplan för att öka din kompetens
  • Stor möjlighet till utveckling och karriär inom Möller Mobility Group
  • En arbetsmiljö där vi tillsammans arbetar för att bli marknadens bästa arbetsplats
Du har:
  • B-körkort.
  • Flerårig erfarenhet från försäljning, med väl dokumenterad framgång. Meriterande om du har haft ledande position med avdelnings- och lönsamhetsansvar.
  • Erfarenhet från bilbranschen är inget krav, men högst meriterande.
  • Erfarenhet av att arbeta med analys och uppföljning av nyckeltal
  • God kommunikationsförmåga och goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift.
Du som söker:

Vi tror att du som söker den här tjänsten har arbetat ett tag med försäljning och nu är intresserad av att arbeta med att utveckla processer och rutiner inom området. Du gillar att hitta nya och bättre sätt att göra saker. Du skapar lätt tillit och bygger förtroende, samtidigt som du är erkänt duktig på att skapa delaktighet och en hög grad av engagemang. Du är självgående, kommunikativ och skapar tydliga strukturer och prioriteringar för att arbeta aktivt med utvecklingen av de frågor du ansvar för. Att inspirera, klargöra riktning och vara mottaglig för nya möjligheter och lösningar är en förutsättning för att lyckas. Du har en förmåga att skapa god egen struktur för att på så vis kunna växla komfortabelt mellan rollen som operativt ansvarig för vår begagnataffär och parallellt under perioder vara tillgänglig för olika projekt kopplade till vår affärsutveckling. Du är prestigelös och älskar att lyfta andra och skapa teamkänsla.

Låter det intressant?

Har du funderingar så kontakta Peter Norrman för mer information. Du når Peter på 018-65 61 20 eller på peter.norrman@mollerbil.se. Är du redan helt säker på att det här är ditt nästa uppdrag så registrerar du din ansökan direkt genom att klicka på "Ansök". Sista ansökningsdag är 2023-02-28. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och närmare 700 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Besök gärna deras hemsida på www.moller.no.
Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Möller Bil Sverige AB

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons