Jobbsafari är en del avschibsted logo

Befälhavare klass VI, inre fart

REDERI MÄLARSTADEN AB · Västerås · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Då jämställdhet är viktigt för oss ser vi gärna att Du som söker är man, kvinna, svenskfödd eller har utländsk påbrå.


Vår vision:

Det är vi som är mälaren. Att jobba i, med och för Mälaren är en livsstil. Rederi Mälarstaden finns för att ge så många som möjligt chansen att ta del av det härliga som Mälaren har att erbjuda. Behovet av både nöjesresor och infrastruktur växer ständigt, vi Syftar till att tillgodose denna tillväxt och själva utvecklas i samma takt.

Vi drivs av att se alla glada resenärer och lägger stor vikt vid den personliga service som förväntas av oss. Mälaren är stor och vi ska inom fem år fördubblat antalet resmål som både är större och mer attraktiva. Att resa ut på Mälaren med oss ska vara ett självklart alternativ för de som bor eller verkar i mälarregionen.


Du trivs att arbeta i grupp och gillar att hjälpa till med allt arbete ombord, även viss tekniska arbeten är bra att Du bemästrar. Du är en person som lägger stor fokus vid kvalitet och gillar att umgås med arbetskamrater och även passagerarna.


Körkort är bra om Du har då rederiet trafikerar olika avgångsorter från hela Mälaren, hemmahamn i Västerås.


Tidigare arbeten på småtonnage/passagerarfartyg är meriterande. Befälhavare till fartygen M/F Elba, M/S Tor och M/S Havsörnen på trafik över hela Mälaren. Du innehar lägst fartygsbefälsbehörighet klass VI, inre fart, CCM samt maskin klass VIII.


Anställningen är heltid eller deltid från 1 maj - 30 september, passar deltid bättre kan vi anpassa anställningsformen och arbetsdagarna efter Dina önskemål.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

REDERI MÄLARSTADEN AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Rederi Mälarstaden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons