Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bedömningsledare till miljö och hälsa

Styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll · Borås · Ansök senast 6 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du att det du gör på dagarna ska skapa nytta i samhället?

Då har du möjligheten att arbeta som bedömningsledare hos oss! Vi söker nu dig som vill skapa nytta och kvalitet inom området hälsa och laboratoriemedicin. Vi välkomnar dig till en bred tjänst där du får möjligheten att arbeta med långsiktiga kvalitetsuppdrag. Din nästa utmaning börjar här!


Swedac - Vi skapar en tryggare vardag

Har du arbetat i en ackrediterad verksamhet tidigare? I så fall har du kanske en aning om vad rollen som bedömningsledare innebär. Alla organisationer som är ackrediterade få regelbundet besök av oss och vi besitter spetskompetens inom tillsyn och kvalitetssäkring för att kunna garantera att arbete utförs på rätt sätt. På enheten för miljö och hälsa utfärdar vi ackrediteringar och utför bedömningar av ackrediterade organisationer, exempelvis myndigheter, laboratorier och internationella koncerner. Vi bedömer överensstämmelse med internationella standarder för att skapa en tryggare vardag för alla i samhället.

Utför tillsynsarbete digitalt, inrikes och utrikes

Som bedömningsledare är du en central del i organisationen, då du ansvarar för en del av den tillsynsverksamhet vi gör hos våra kunder. Vi välkomnar dig till en spännande, utvecklande och bred arbetsroll där du ibland är del i ett stort team för att i nästa på egen hand leda tillsynen, allt beroende på kund och område.

Hos oss får du oerhört kompetenta och trevliga kollegor och tillsammans kommer ni ansvara för att våra kunder blir bedömda på ett professionellt sätt.

Tjänsten innebär resor med övernattning, framförallt inom Sverige men även resor utrikes kan förekomma.

Gedigen introduktion och utbildning - vi säkerställer att du utför arbete i toppklass

Rollen är ny för alla som börjar hos oss och därför är vi noga med att se till att du får den utbildning och handledning som krävs. Allt för att du ska ha tillräckligt med kunskap för att kunna utföra ditt arbete med rätt kompetens.


Du – en person med naturvetenskaplig bakgrund som vill göra viktiga insatser för hälsan och/eller miljö.

Vi söker dig som har en naturvetenskaplig eller teknisk utbildning på högskolenivå, gärna med någon form av medicinsk eller kemisk inriktning t ex BMA, kemist/kemiingenjör, mikrobiolog och några års arbetslivserfarenhet eller, gymnasieutbildning relevant för arbetet och mångårig erfarenhet från områden. Även andra tekniska bakgrunder kan vara aktuella.

Har du erfarenhet från en ackrediterat verksamhet ger det pluspoäng. Skulle du dessutom ha erfarenhet av kvalitetsarbete ser vi det som mycket positivt. Viktigt för oss är att du har god teknisk förståelse och ambitionen att göra en viktig insats för vårt samhälle.

Som person tänker vi oss att du är ordningsam och strukturerad, både i din planering och bland dina papper på skrivbordet. Du är pedagogisk i ditt sätt att kommunicera med berörda parter och brinner för att bygga långsiktiga relationer med människor. Att arbeta självständigt är inga problem för dig, samtidigt som du uppskattar att omge dig av kompetenta kollegor och att vara del i ett lag. Du ska även ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Körkort B är ett krav.

Nu är vi nyfikna på dig! Passa på att skicka din ansökan så snart som möjligt!


Mer information och kontakt

Vår arbetsplats är belägen i centrala Borås och vi har helt nyrenoverade lokaler med en öppen kontorslösning. Swedac har ett fokus på ökad digitalisering och vi använder videokonferenser och Skype i vårt dagliga arbete.

Här kan du läsa mer om vilka anställningsvillkor och förmåner vi erbjuder: www.swedac.se/om-swedac.

Swedac vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Möjligheten att delvis arbeta från hemmakontor finns.


Villkor

  • Tillsvidareanställning 100%
  • Vi tillämpar provanställning, individuell lönesättning och förtroendearbetstid.
  • Tillträde och möjlighet till distansarbete, enligt överenskommelse


För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Bente Zettergren, tel. 0771-99 09 00 (växel). Representanter för Saco och ST nås även via växeln.


Vi vill ha din ansökan senast 6/6. Skicka in din ansökan med meritförteckning till registrator@swedac.se. Ange dnr: 2022/997.

Intervjuer planeras att ske 21 och 22 juni.


Behandling av personuppgifter

Inkommande post och e-post till myndigheter blir allmän handling och kan därför lämnas ut, om inte särskilda sekretessregler gäller.

Det innebär att uppgifter som sänds in till Swedac kan komma att lämnas ut om någon begär att få ta del av dem, om inte myndigheten gör bedömningen att uppgifterna omfattas av sekretess.

När uppgifter kommer in gällande annan person än arbetssökande, ex. referenspersoner etc. förutsätter Swedac att samtycke har skett med vederbörande person. Swedacs behandling av personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning och Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) - GDPR).

Det innebär att Swedac skyddar personuppgifter med nödvändiga åtgärder och att anbudsgivare/leverantör alltid har rätt att kontakta Swedac för att få reda på vilka personuppgifter Swedac har registrerade. Läs mer om rättigheter i Swedacs policy https://www.swedac.se/swedacs-integritetspolicy/

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll

Placering

Borås

Kontaktperson

Styrelsen För Ackreditering och Teknisk Kontroll

Dela jobbannonsen

Anmäl annons