Jobbsafari är en del avschibsted logo

Båtmekaniker/Tekniker

Mareco AB · Nacka · Ansök senast 28 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en till två marintekniker som kommer att arbeta med service och underhåll av Volvo Pentas motorer och drev, installation av utrustning och andra arbeten som görs på fritidsbåtar. Du bör ha tidigare erfarenhet av arbete med motorer och båtar.

Du får gärna ha en marinteknisk utbildning eller annan relaterad kunskap sedan tidigare. Vidare utbildning erbjuds löpande genom flera auktorisationer hos våra leverantörer så har Du intresset kommer Din kunskap att öka med det.

Du kommer också vara en förstärkning till vår vinterförvaring av fullservicebåtar. Arbetsuppgifter kommer att vara allt som krävs från att vi hämtar båtar hos kunder på hösten. Test av utrustning, tvätt och rekonditionering. Installationer och underhåll av båtarna i våra varma inomhushallar under vintern. Till sjösättning, provkörning och leveranser på våren och sommaren.

Du behöver vara noggrann och ha ett stort engagemang för kundernas båtar. Tidigare erfarenhet meriteras men är Du rätt person ger vi Dig de förutsättningar Du behöver för att göra ett bra jobb!

Körkort, behörighet B krävs
Tillträde och lön enligt överenskommelse
Provanställning tillämpas

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mareco AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Jimmy Gustafsson

jimmy@mareco.se08-400 272 42

Dela jobbannonsen