Jobbsafari är en del avschibsted logo

Batchoptimerare

Randstad · Uppsala · Ansök senast 17 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att jobba med effektivisering och optimering av batchstorlekar inom life science-produktion? Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa och samtidigt bidra med din kunskap och kompetens till en organisation människors hälsa och välmående står i fokus? 

Vår kund som verkar inom dermatologibranschen växer och nu finns chansen för dig som vill vara med på denna resa där stora investeringar ska göras!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Som batchoptimerare kommer du med ett end to end perspektiv ta fram processer för hur organisationen ska jobba med att optimera produktions-batchstorlekar. Den övergripande processen ska beakta produktions effektivitet, effektivitet i övrig organisation (Planering, QA release etc), lagerbindning, service nivå mot marknad etc. Målet är att hitta processer som tar de idag relativt små batchstorlekar till en mer storskalig och effektiv produktion genom mindre ställ och större batchstorlekar.

Du kommer ha löpande kontakt med stora delar inom operations hos vår kund och säkerställer att regelbundna avstämningsmöten sker med berörda parter. Vidare kommer du ha ett nära samarbete med specialister och chefer i befintlig organisation.

Arbetstider

Vardagar dagtid. Start omgående t om halvårsskiftet 2021 med eventuell möjlighet till förlängning. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med bred erfarenhet av att jobba med produktion, planering och effektivisering inom life science. För att lyckas i rollen ser vi att du har 8-10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta självständigt och kan driva ditt eget arbete framåt med support från specialister och chefer. 
 
Då uppdraget innebär många kontakter är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du talar och skriver flytande svenska och engelska, samt är van vid att hålla presentationer på båda språken. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet

8-10 års erfarenhet av liknande arbete. Bred erfarenhet inom produktion, planering & effektivisering

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, återkoppling kan dock dröja till v. 2. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Broström | Konsultchef | hanna.brostrom@randstad.se | 072-452 19 82

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons