Båstad Seafood AB söker restaurang och butiksmedarbetare

Båstad Seafood AB · Båstad

·

Ansök senast 11 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Båstad seafood AB är en fisk- och delikatessbutik med manuella diskar. Vi har funnits i drygt 6 år och finns vid handelsområdet Entré Båstad. Under våren 2021 öppnar vi i nya moderna lokaler och behöver därför utöka vårt team.


Vi söker dig som brinner för fisk, skaldjur och delikatesser. Som person ser vi att du har tidigare erfarenhet från matlagning och kundservice. Det här jobbet passar dig som vill och kan ge det där lilla extra och som har känsla och blick för sitt arbete. Vi erbjuder ett brett serviceyrke där du för lära dig massor inom fiskens och skaldjurens värld.


Du måste ha en positiv inställning, gilla utmaningar och vara stresstålig.

Arbetsuppgifterna är försäljning i butik, matlagning, renhållning samt varupåfyllning. En del tunga lyft förekommer på arbetsplatsen. Vi erbjuder till en början en tjänst på 75% men finns alla möjligheter med rätt inställning att nå en heltidstjänst.


Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp.


Tycker du att det låter spännande? Tveka inte att söka redan idag!


#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Båstad Seafood AB

Placering

Båstad

Kontaktperson

Båstad Seafood AB

Ansök via mejl