Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnvakt till utanför Klågerup EXTRAJOBB

Give me a hand AB · Svedala · Ansök senast 1 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Denna annons gäller en familj utanför Klågerup som har 1 barn på 2 år. De behöver hjälp vid behov. Körkort och tillgång till egen bil krävs för att kunna ta sig ut till familjen. Söker dig som har arbetat som au pair tidigare.

Stor&Liten barnpassning är ett företag som matchar trevliga och pigga barnvakter till privatfamiljer runtom i Sverige. Vårt kontor hittar du på Baltzarsgatan 18 i Malmö. Är du en social person som tycker om att arbeta med barn? För att passa som barnvakt ska du älska att jobba med barn, vara pigg och glad med viljan att hjälpa dina familjer och deras barn. Du är en ansvarsfull person som kan kommunicera med både din familj och med oss på Stor&Liten. Du ska ha erfarenhet av barnpassning tidigare, vara ostraffad och kunna prata svenska eller engelska flytande. Har du körkort och/eller bil är det en fördel, men inget krav.

Som barnvakt på Stor&Liten jobbar du hemma hos dina familjer och ser till att barnen har det bra. Ett arbetspass kan vara mycket omväxlande men de vanligaste arbetsuppgifterna är:


* Hämta på förskolan

* Göra mat / mellanmål

* Gå till lekplatsen

* Läsa böcker / leka / aktivera barnen

* Byta blöjor

* Läsa saga / natta


Du behöver inte ansöka för varje tjänst. Har du blivit anställd kommer du kunna välja mellan flera lediga uppdrag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Give me a hand AB

Placering

Svedala

Kontaktperson

Give me a hand AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons