Barnskötare/Förskollärare till Umeå Waldorfskolas förskola

Umeå Waldorfskola · Umeå

·

Ansök senast 31 okt. (11 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Förskola vt 21 i din ansökan

Umeå Waldorfskola är en fristående, icke vinstdrivande skola som omfattar förskola, grundskola, fritidshem och gymnasium. Verksamheten grundades 1978.

Det specifika med Waldorf i Sverige är att vi följer de nationella styrdokumenten samt en för alla Waldorfverksamheter gemensam kursplan (En väg till frihet, 2016) och lärandemetod.

Vår Waldorfförskola finns på två enheter och har ca 80 barn och 17 medarbetare. Förskolan är åldersindelad med småbarnsgrupp, barn 1-3 år och storbarnsgrupp, barn 3-5 år.

I förskolan ligger stort fokus på den fria leken, i en vacker miljö, där dags- vecko- och årsrytm har stor betydelse för det pedagogiska arbetet. Vår förskola har små barngrupper, vegetarisk, ekologisk mat från vårt eget kök samt en hemlik trivsam miljö.

Vi söker en förskollärare eller barnskötare till en småbarnsgrupp med 5 barn i åldrarna 1-2 år. Det är till en avdelning på vår förskoleenhet på Umedalen. Den vi söker ska vara utbildad förskollärare, barnskötare eller Waldorfförskollärare. Har man inte en Waldorfutbildning önskar vi att man har ett intresse för Waldorfpedagogik och lär sig mer om Waldorfpedagogik.

Du har ett flexibelt arbetssätt och god samarbetsförmåga samt ett lösningsinriktat förhållningssätt.

Vi söker en förskollärare/barnskötare som är positiv, engagerad, strukturerad och lyhörd. Tillsammans med förskolans arbetslag planerar, leder och genomför du ditt arbete på förskolan. Du arbetar nära två andra grupper med en pedagog i vardera grupp. Arbetslaget består av pedagoger från storbarnsgrupper och småbarnsgrupper.

Som anställd hos oss får du pedagogisk lunch samt ett guldkort på IKSU spa eller IKSU sport.

Vi söker en fritidspedagog på 100%, tillträde i december 2020 eller januari 2021. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer och urval sker löpande.


Vi undanbeder oss kontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Umeå Waldorfskola

Placering

Umeå

Kontaktperson

Stift Umeå Waldorfskola R Karlsson Mfl

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Förskola vt 21 i din ansökan