Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnskötare vikariat till I Ur och Skur Mullebo, Vendelsö

Barnskötare vikariat till I Ur och Skur Mullebo, Vendelsö

Mullebo/Lötkärrsskolan · Haninge · Ansök senast 16 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I Ur och Skur Mullebo hittar du i ett villaområde i Vendelsö, alldeles intill skogen. Vi har 4 avdelningar för barn i åldern 1-5 år. Vi har även en skola från förskoleklass till årskurs 3. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus och utomhus på vår gård och i skogen, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr.

Vi söker nu en vikarie from 10/10 (eller enligt överenskommelse) till och med 28/2 2023, då vi har en medarbetare som är föräldraledig.

Är du barnskötare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara vår framtida kollega.

Vi arbetar medvetet med att skapa goda relationer, trygga barn och trygga vårdnadshavare.

Vårt mål är att med I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, arbeta mot målen i förskolans läroplan, inne som ute, i och med hjälp av naturen året runt.

I Ur och Skurs pedagogik har sin utgångspunkt i upplevelsebaserat lärande och ett medupptäckande och medagerande förhållningssätt. Som barnskötare får du möjlighet att utveckla dig genom ett medvetet reflekterande ledarskap. Självklart får du också ta del av väl beprövade redskap för att jobba med utomhuspedagogik.

Vi vill ge barnen förutsättningar att utveckla kunskap och färdighet med friluftsaktiviteter som de har nytta av hela livet. Ge dem en nära relation till naturen och utveckla kunskap och trygghet att vistas där. Lära med hela kroppen och alla sinnen.

Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.

Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.

Du tar ansvar för den gemensamma arbetsmiljön på förskolan och skapar goda relationer till både barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!

Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare nio förskolor/skolor i sin organisation, samt 195 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Friluftsfrämjandet som är en ideell riksorganisation med 128 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 35 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.

Ansökan med ett personligt brev samt cv mailas till emelie.patras@iurochskur.se Märk ansökan "Barnskötare vikariat Mullebo"

Ansökningarna behandlas löpande när de kommer in så skicka in din ansökan redan nu!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mullebo/Lötkärrsskolan

Placering

Haninge

Kontaktperson

Friluftsfrämjandet i Ur och Skur Utveckling AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons