Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnskötare Vikariat till Drömgårdens förskola

Barnskötare Vikariat till Drömgårdens förskola

Drömgårdensförskola · Skellefteå · Ansök senast 16 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Skellefteå växer som aldrig förr, våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma Drömgården.

Drömgårdens förskola är en fristående förskola som ligger i ett charmigt K-märkt hus nära älven på Anderstorp i Skellefteå.

Förskolan är i två hus och två avdelningar med tillsammans plats för 50 barn i åldrarna 1-5 år. Stor del av dagen delar vi upp barnen i mindre grupper där varje pedagog har ansvar för sin grupp. Drömgårdens förskola har en vision att ”alla ska få bli sitt bästa jag”. Vi är stolta över att ha ett av Sveriges viktigaste arbeten, där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Vår verksamhet utvecklas efter vårt systematiska kvalitetsarbete. I kartläggning av vårat nu-läge ser vi vad vi ska ha fokus på och vilken kompentensutveckling vi behöver. Delaktighet och inflytande i våra processer är viktigt för oss. Vi utforskar och provar vad som är vårt nästa steg.

Rollen

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta göra vår förskola ännu bättre! På vår förskola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Genom gemensamma kollegiala reflektioner möter vi varandras tankar och växer i vår profession.

Du är drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Varje möte är betydelsefullt och en del av barnets trygghet, utveckling och lärande.

Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, har erfarenhet av TAKK eller har andra kompetenser som berikar vår verksamhet.

Vi erbjuder dig.

Pedagogiska måltider

Friskvårdspeng

Arbetskläder

Gemensamma arbetsplatsträffar

För anställning krävs godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Tillträdesdatum. 1 september t.o.m 30 juni 2023.

KONTAKTPERSON

Rektor: Anne Rönnberg

Anne@dromgardens.se

Dagtid: 076-847 06 80

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Kommunal: Viktor Sundbom

Dagtid: 0739-87 35 38

Vi är anslutna till Almega

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Drömgårdensförskola

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Kalsan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons