Barnskötare till Kungsholmen

Kungsholmen International Preschool · Stockholm

·

Ansök senast 20 okt. (Idag)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#jobbjustnuKungsholmen International Preschool är en liten privat förskola. Vi använder både svenska och engelska i vår kommunikation med barnen och deras föräldrar. Vi arbetar utifrån Läroplanen för förskolan (Lpfö 18) med inspiration från Reggio Emilia filosofin.
Om dig


Vi söker dig som är utbildad barnskötare med flytande kunskaper i svenska och engelska språk. Du har en förståelse för Reggio-Emilias pedagogiska filosofi, samt vetskap om genomföranden av denna pedagogiska filosofi i en daglig verksamhet. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper i form av förmåga att arbeta med datorn som pedagogiskt verktyg.


Du som barnskötare arbetar med att skapa en stimulerande verksamhet och miljö där barnen står i centrum. Du är positiv och flexibel, har god samarbetsförmåga, kreativ och engagerad. Du utstrålar trygghet och förtroende, lekfullhet och glädje. Du är aktiv och delaktig i förskolans värderingsarbete och systematiska kvalitetsarbete. Du har ett professionellt förhållningsätt förhållningssätt och bemötande gentemot barn, kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer.


Vi erbjuder vi dig en arbetsplats med personlig utveckling, pedagogisk handledning, pedagogisk lunch, arbetskläder, samt ett inspirerande arbete med

engagerade kollegor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kungsholmen International Preschool

Placering

Stockholm

Kontaktperson

International Preschool Kista Stockholm AB

Ansök via mejl