Barnskötare till fantastiskt föräldrakooperativ

Solrosens Förskola · Kävlinge

·

Ansök senast 29 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Solrosen är det lilla, familjära föräldrakooperativet i natursköna Saltviksskogen, endast ett stenkast från havet. Stora delar av verksamheten bedrivs utomhus i vår fantastiska trädgård och närliggande skog och mark. Kreativa och engagerade pedagoger använder natur och miljö för att locka till lek och nyfikenhet, stimulera fantasi såväl som motorik och göra lärandet till ett äventyr varje dag. Stor vikt läggs på kretsloppstänkande samt resurssnålhet. Eftersom vi lever som vi lär komposterar vi vårt avfall och odlar våra egna grönsaker – ett trevligt tillskott till vår duktiga kokerska som varje dag lagar näringsrik och varierad kost för att hålla våra barn friska och pigga. Solrosandan genomsyras av gemenskap och omtanke – här utvecklas trygga och harmoniska barn. Sök till oss om du…

• är utbildad barnskötare

• vill ingå bland engagerade kollegor, föräldrar och chef

• ser till verksamhetens helhet och vill vara medskapande i en flexibel organisation med utgångspunkt hos barnen och våra styrdokument.

• och framförallt älskar att tillbringa din dag utomhus i naturen tillsammans med vetgiriga och härliga barn nära skog och hav. Som pedagog är du medveten om att du själv är i ett ständigt lärande och är nyfiken på att utvecklas i din yrkesroll tillsammans med barn, arbetskamrater och verksamhet. Som barnskötare på Solrosens förskola får du engagerade och motiverade arbetskamrater som värdesätter ett gott arbetsklimat på vår lilla förskola. Våra värdeord är Miljömedvetenhet, Äventyrslust och Gemenskap. Solrosen är medlemmar i Naturskoleföreningen och vi tillämpar en hel del utomhuspedagogik i vår verksamhet.

Arbetet består i att, tillsammans med arbetslag och övrig personal, planera, utveckla och genomföra det pedagogiska arbetet på förskolan.


Bra att veta: Solrosens förskola ligger ute i skogen ca 2,5 km från närmsta kollektivtrafik

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Solrosens Förskola

Placering

Kävlinge

Kontaktperson

Ekonomiska Fören Föräldrakooperativet Löddesborg

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Barnskötare i din ansökan