Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnskötare sökes

Förskolan Raketen - Hoppetossa Förskolor · Stockholm · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu 2 barnskötare som vill vara med i vårt spännande arbete med att utvidga Raketen och starta upp vår nya småbarnsavdelning. Du kommer vara delaktig i att lägga grunden för barnens tid på förskolan, utveckla avdelningens pedagogiska miljö och arbetssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av inskolningar, utvecklingssamtal, planering och utvärdering av den pedagogiska verksamheten och kan arbeta självständigt.

Start januari 2021.

På våra förskolor har vi korta beslutsvägar och vi vill ha en öppen och tydlig kommunikation för att alla ska få vara delaktiga. Vår målsättning är att stötta och utmana dig i din utveckling, för att på så sätt kunna driva en förskola i framkant som ger våra barn bästa möjliga utbildning i nära samarbete med rektor och övriga kollegor. Vi har regelbunden pedagogisk utvecklingstid enskilt, avdelningsvis och enhetsvis. Det finns även nätverk för barnskötare, övergripande specialpedagog för handledning och digitala verktyg som stöd i det pedagogiska arbetet.

Vi utgår från barnets intresse, erfarenhet och utveckling och arbetar medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Förskolan Raketen - Hoppetossa Förskolor

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Hoppetossa AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons