Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnskötare sökes till Jägersro förskola

Barnskötare sökes till Jägersro förskola

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 13 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen

Jägersro förskola består av två avdelningar. Vi har stora och ljusa lokaler som inspirerar till inspiration och utforskande. Förskolan ligger i ett villaområde och har nära till många grönområden. Förskolan har en stor, lummig gård med odlingslådor, pilekojor samt kuperade ytor.

I vårt område arbetar vi med barns inflytande, pedagogisk dokumentation, språkutveckling och professionalitet är viktiga ledord på förskolorna i området. Ett medvetet samarbete i förskole området erbjuder möjligheter till ett kollegialt lärande samt utvecklande och inspirerande erfarenhetsutbyte. Det sker bland annat genom schemalagd utvecklingstid för arbetslaget samt diskussionsgrupper inom olika utvecklingsområden. På Jägersro förskola arbetar vi sedan länge aktivt med barnens språkutveckling. Tillsammans med barnen strävar vi efter att arbeta med digitala verktyg så som lärplatta, digitalkamera, projektor och datorer. Därför ser vi gärna att du vill driva detta arbete framåt.

På förskolan är vi stolta över vår mångfald av nationaliteter, språk och ålder som speglas på förskolan. Vi lyfter varandras kompetenser på ett prestigelöst sätt. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med en trygg och framåtsträvande ledningsgrupp i ett förskoleområde där vi sätter barnens bästa i fokus.

Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på http://www.malmo.se/förskolekarriär.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsuppgifter

Som barnskötare arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Tillsammans med resten av arbetslaget utformar du den pedagogiska verksamheten. Du arbetar för att erbjuda en trygg omsorg och stimulera barnens utveckling och lärande. Alla barnskötare i Malmö stad har schemalagd tid (2 tim/vecka) för reflektion, dokumentation och lärande me

Som barnskötare på Jägersro förskola har du en viktig roll i det kollegiala lärandet och erbjuds förutsättningar för detta. Det är exempelvis olika fokusgrupper, dialogsamtal och fortbildningar. I fokusgrupperna träffar du kollegor från andra förskolor där ni tillsammans har pedagogiska diskussioner och utbyten kring undervisning med förste förskollärare.

Vi arbetar med teamsamtal vilket innebär att biträdande förskolechef och förste förskollärare deltar i dialog tillsammans med arbetslaget samt individuella samtal. Syftet med dialogsamtalen är att ge förutsättningar för att utföra sitt arbete och arbeta mot utbildningens mål samt att främja en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du bör vara insatt i förskolans styrdokument och ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och en positiv anda. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor.

Vi söker dig som är en engagerad barnskötare, som vill växa och utvecklas i yrket. Du är generös och delar gärna med dig av dina erfarenheter samt är positiv till nya kunskaper. Hos oss har du möjlighet att aktivt vara med och göra skillnad, vara delaktig i att bygga upp och skapa barnens bästa förskola. Vill du vara med och påverka?

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/.
Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Åsa Adamsson

0733-605262

Dela jobbannonsen

Anmäl annons