Barnskötare långtidsvikarie sökes

Förskolan Skärgårdsholken · Vaxholm

·

Ansök senast 4 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#jobbjustnu

Personalkooperativet Skärgårdsholkens förskola söker omgående en långtidsvikarie för föräldraledig pedagog. Vi har trivsamma lokaler på Resarö, Vaxholm, med närhet till fantastisk skog, hav och grönområden. Vi har en gemensam trygg grupp om ca 26 barn i åldrarna 1-5 år. Verksamheten präglas av Reggio Emilia pedagogiken, vilket innebär att vi sätter barnens egen nyfikenhet och skapandekraft i centrum. Vår förskola kännetecknas av en harmonisk och kreativ miljö och vi jobbar mycket med mindre åldersindelade grupper. Vi gillar också att röra på oss och vara ute mycket. Där barnen lär sig naturvetenskap, röra på sig mm


www.skargardsholken.se(http://www.skargardsholken.se) Är du den vi söker?


Välkommen att skicka in eller maila dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.


Har du frågor angående tjänsten, så är du välkommen att kontakta Rektor Carina Rådström på tele 0854137430 eller skargardsholken2@gmail.com Vi söker dig, utbildad barnskötare som är trygg i din yrkesroll. Vi vill att du är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt. Som pedagog hos oss ska du med stort mod utmana befintliga synsätt, öppna nya perspektiv samt uppmuntra till nytänkande och kreativitet.


Som barnskötare hos oss jobbar du i ett litet arbetslag om fem personer, där du kommer att jobba med Rektor, förskollärare, barnskötare och övrig personal. För att trivas hos oss bör du vara en självständig och initiativrik person. Vi är måna om att varje barn ska få utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar och du bör därför vara lyhörd och inkännande. Och för att detta ska vara möjligt krävs en god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Förskolan Skärgårdsholken

Placering

Vaxholm

Kontaktperson

Skärgårdsholken Ekonomisk Fören

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Barnskötare i din ansökan