Barnskötare att jobba med småbarn

Olympen förskolor och skolor AB · Stockholm

·

Ansök senast 9 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Olympens pedagogiska verksamhet bygger på två hörnstenar: rörelse och hälsa. I våra förskolor får barnen idrotta, yoga, dansa och röra sig fritt. Vi rör oss gärna utomhus och använder naturen för att leka och lära.

Vid Telefonplan har vi alla förutsättningar att ge barnen en stimulerande och spännande miljö för att utvecklas på bästa sätt. Området kring Telefonplan är kreativt med sin blandning av nya och vackra gamla byggnader, närheten till natur och ändå centralt med kommunikationer.
Eget storkök för hälsosam mat
I lokalerna har vi också fått inreda ett helt nytt storkök som ger oss möjlighet att tillaga hälsosam skolmat med ekologisk profil. Det glädjer oss extra mycket, och vi gör allt för att maten ska vara både god och nyttig.

På Olympen finns även en internationell profil med delvis engelskspråkiga avdelningar där lärarna har engelska som modersmål. Vi söker dig som:
Har ett stort engagemang och ett brinnande intresse att arbeta med barns utveckling och omsorg
Har en god samarbetsförmåga
Är lyhörd
Har en positiv livssyn
Respekterar och är nyfiken på olikheter hos individer
Är kreativ, kan ta egna initiativ och tar ansvar
Har en hög arbetsmoral och en vilja att vilja utvecklas Som barnskötare kommer du att, tillsammans med kollegorna på avdelningen, ansvara för att verksamheten är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Tillsammans med kollegorna ansvarar du också för att erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Olympen förskolor och skolor AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Förskolan Olympen AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens barnskötare i din ansökan