Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnmorskor, kvinnosjukvårdens förlossningsavdelning samt avdelning 14

Barnmorskor, kvinnosjukvårdens förlossningsavdelning samt avdelning 14

Region Värmland · Karlstad · Ansök senast 15 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vårt uppdrag är att ge länets befolkning gynekologisk och obstetrisk vård samt obstetrisk öppen- och slutenvård. Varje år hjälper vi ca 3000 barn till världen från vecka 28+0 och vi bedriver även en stor mottagnings-och operativ verksamhet inom obstetrik, benign gynekologi och gynekologisk onkologi och tumörkirurgi. Huvudsakligen är vi förlagda till Centralsjukhuset i Karlstad men det bedrivs även öppenvård på andra orter. Vi ingår i ett samarbete med Uppsala-Örebroregionen.

Kvinnosjukvården är en stolt HBTQ-certifierad verksamhet med ungefär 200 medarbetare från mer än 10 olika länder. Vi har samarbete med FoU-enheten och deltar i kliniska studier och vi undervisar studenter. Vi har nu en generationsväxling med pensionsavgångar och vi söker därför barnmorskor. Här får du ett arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.

Förlossningen

Förlossningsavdelningen på Centralsjukhuset i Karlstad är den enda förlossningsavdelningen i regionen. Avdelningen handlägger normalförlossningar, riskförlossningar och induktioner. Vi arbetar i team med patienten i centrum. Vi har återkommande färdighetsträningar och är utbildade i metoden "Föda utan rädsla".

Avdelning 14

Avdelning 14 består en BB-del och en gynekologisk del. 

BB-del

På BB vårdas kvinnor som har någon medicinsk komplikation efter förlossningen. Amning och stöd i föräldrarollen är centralt för vår verksamhet och inom obstetriken arbetar vi även med nollseparation av mamma och barn. Vi har ett nära samarbete med neonatalvårdsavdelningen där samvård av mamma och barn är en viktig del. Vi ansvarar även för planerade kejsarsnitt. Vi har återkommande färdighetsträningar.

Gynekologisk del

Här vårdar vi kvinnor med tumörsjukdomar, graviditetsillamående, ger postoperativ vård samt gör utredningar gällande till exempel blödningar. Vi har ett nära samarbete med den gynonkologiska mottagningen.

Barnmorskor, kvinnosjukvårdens förlossningsavdelning samt avdelning 14

Arbetsuppgifter

Utgångspunkten är att du kommer att arbeta som förlösande barnmorska. Det ingår att rotera mellan förlossning och BB och vi utgår ifrån verksamhetens behov och ditt personliga intresse. Förutom att arbeta med förlossningar kommer du också att ge telefonrådgivning och på jourtid handlägger du patienter som kommer för bedömning. På BB har barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare ett nära samarbete. Arbetet är omväxlande och varierar beroende på inflödet av patienter. Skiftarbete och rotation mellan kvinnosjukvårdens avdelningar ingår.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och det är önskvärt är att du har erfarenhet inom förlossning, antenatalvård och eftervård. Att föda barn är en av livets stora händelser och som barnmorska är du en del av detta, vi söker därför dig som är trygg men beslutsam och har god självkännedom. Vi tror att du ser värdet av ett tätt och välfungerande samarbete inom kvinnosjukvården. Du ska vara generös med din kunskap och tycka det är utvecklande att handleda yngre kollegor och studenter.

Vi ser helst att du är erfaren barnmorska men även du som ännu inte har hunnit bygga upp så mycket erfarenhet är välkommen till oss för att bygga upp din erfarenhet och kompetens. Tycker du om att arbeta självständigt men ändå i samarbete med dina kollegor i ditt team så är detta arbetsplatsen för dig.

 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Fackliga företrädare nås via växeln 010-831 50 00

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Karlstad

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Dela jobbannonsen

Anmäl annons