Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnmorska till Varberga vårdcentral

Barnmorska till Varberga vårdcentral

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 22 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gillar du utveckling? Vill du ha omväxlande arbetsuppgifter och brinner för att samverka över gränser? Låter det spännande och roligt? I så fall, erbjuder vi ett jobb på Varberga vårdcentral. Vi erbjuder en spännande och flexibel arbetsmiljö där du får använda såväl din kompetens som dina personliga styrkor fullt ut.

Vi erbjuder en arbetsplats där du får vara en viktig del av ett team, där det är kul att gå till jobbet, där orden samarbete och tillsammans är ledstjärnan och där skratt, energi och omtanke om varandra finns i vardagen. En arbetsplats där arbetsuppgifterna är varierande och ger utrymme för att arbeta självständigt och med eget ansvar. Men alltid har vi styrkan av att jobba i en arbetsgrupp där vi stöttar varandra.

Varberga vårdcentral är en medelstor och trivsam arbetsplats, vi har drygt 9 900 listade människor och är cirka 55 anställda.

Varberga vårdcentral ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Barnmorska till Varberga vårdcentral

Arbetsuppgifter

Som barnmorska kommer du att arbeta med bland annat graviditetskontroller, preventimedelsmottagning, cytologprovtagning samt deltar i Familjecentralens arbete. Du har också ansvar för handledning av studenter.

På vårdcentralen arbetar vi alltid med att förbättra och utveckla vår verksamhet och vår organisation och vi är alltid vakna för nya möjligheter. Bland annat har vi startat flera mottagningar. Vi ser nyttan av digitala arbetsmetoder och vi använder digital ankomstregistrering.

Till din hjälp finns även vårt psykosociala team, smärtsjuksköterska, fysioterapeuter, rehabkoordinator samt alla andra kompetenser på vårdcentralen. Låter det lockande så hör av dig för mer information.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska, gärna med några års erfarenhet från arbete inom mödrahälsovården.

Det är viktigt att du som person är ansvarstagande, positiv, flexibel, prestigelös har god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt mot patienter som kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Kul om du blir intresserad, välkommen att höra av dig för att bli en i vårt arbetslag!

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons