Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnmorska, Adolfsbergs vårdcentral

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 8 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker ny kollega till vår mödravårdscentral!

Strax söder om de centrala delarna av Örebro finner du Adolfsbergs vårdcentral, en välfungerande vårdcentral med goda framtidsvisioner. På Adolfsbergs vårdcentral arbetar idag närmare 50 personer och vi har ca 14 500 listade patienter.

Vi tycker det är viktigt att ständigt utveckla verksamheten och hitta nya, förbättrade arbetsmetoder. Vi strävar efter att ha högt i tak och tillsammans skapa en vårdcentral med bra arbetsmiljö.

Adolfsbergs vårdcentral ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Barnmorska, Adolfsbergs vårdcentral

Arbetsuppgifter

Som barnmorska på vår barnmorskemottagning får du ett stimulerande och självständigt arbete, med möjlighet att göra en betydande skillnad för den enskilda kvinnan och hennes familj. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning/-förskrivning, gynekologiska hälsokontroller, telefonrådgivning och föräldragrupper. Rådgivning kring levnadsvanor tillhör också ditt ansvarsområde. Du samarbetar nära med BVC kring familjerna och ni gör gemensamma hembesök.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt, gärna med några års erfarenhet från arbete inom mödrahälsovården.

Det är viktigt att du som person är ansvarstagande, positiv, flexibel, prestigelös har god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt såväl mot patienter som kollegor. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons