Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnläkare till Aleris närsjukhus Strömstad

Barnläkare till Aleris närsjukhus Strömstad

Randstad · Strömstad · Ansök senast 18 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på en trivsam och mindre mottagning? Vill du slippa jourer och kvällar? Vill du arbeta där det är flexibelt och även arbeta hemifrån ibland?
Då kanske tjänsten på Aleris Närsjukhus Strömstad (fd. Praktikertjänst) är något för dig.

Ansvarsområden

På Barn- och ungdomsmedicin utreder och behandlar vi barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år som har kroniska sjukdomar exempelvis allergi och astma. Vi tar även emot barn och ungdomar med mag- och tarmbesvär, nutritionsproblematik, problem kopplade till urinvägarna, smärta och tillväxtproblem av olika slag. Vi har ett gott stöd av barnsjuksköterska och administrativ personal.

Arbetstider

Tjänstgöringsgraden är ca 50-60% men vill du arbeta på Aleris närsjukhus i Dalsland och- eller Lysekil är det möjligt med högre tjänstgöringsgrad. 

Kvalifikationer

Specialistläkare barn & ungdomsmedicin

För att trivas i rollen som barnläkare på Aleris närsjukhus behöver du vara självständig och kunna ta egna initiativ. Du brinner för att ge den bästa vården och trivs där det är mycket god teamkänsla. Vi har även attraktiva anställningsvillkor.

Ansökan

Randstad Care ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av Aleris.

Sista ansökningsdag: 2020-12-18

För mer information om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult AnnaKatarina Jonsson Randstad Care
Mob: 073-343 97 17
annakatarina.jonsson@randstad.se

Om företaget

Närsjukhusen i Västra Götaland blev den 1 april en del av Aleris. Den 29 juni byter vi namn från Praktikertjänst Närsjukhus till Aleris Närsjukhus Västra Götaland AB. Vi får ett nytt namn och nya skyltar men verksamheten fortsätter som vanligt. Välkomna!

På samtliga närsjukhus driver vi specialistvård inom barn- och ungdomsmedicin, öron-näsa-hals, gynekologi, ögon, diabetes, kardiologi, ljusbehandling, röntgen och logopedi.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Strömstad

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons