Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barista/cafébiträde

Gunnarsons Specialkonditori · Stockholm · Ansök senast 27 okt.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen

Gunnarsons Specialkonditori är ett klassiskt konditori grundat 1931. VI har bageri, butik och café i samma lokaler på Götgatan i Stockholm. Här bakar vi allt ifrån matbröd och sötebröd till tårtor, bakverk, praliner och glass, för hand och med riktiga råvaror. Vårt café i två plan har plats för 130 gäster och är en omtyckt mötesplats på Södermalm. Vi erbjuder anställning i ett mycket välfungerande företag med grymt trevliga kollegor och engagerade chefer. Att trivas på arbetet är A och O!

Om dig

Du har fingertoppskänsla för service och älskar att möta kunder och människor. Du har flera års meriterande erfarenhet från café/restaurang, inkl. barista. Du gillar att arbeta, hugger in där det behövs och ger det där lilla extra som gör att arbetsdagen blir rolig. Självklart är du förtjust i bröd, bakverk och kaffe!

Ordning och noggrannhet, både i själva arbetet och med städning och hygien, är en självklarhet för dig.

Vi ser gärna att du även har erfarenhet av enklare arbete i kallkök då bl.a. smörgåsberedning kan förekomma bland dina arbetsuppgifter.

Om arbetsuppgifterna

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med smittande entusiasm möta gästerna i vårt café. Det innebär att göra kaffe, rekommendera och sälja kakor och bakverk, ta hand om disk och skapa en trivsam atmosfär.

Vi har kollektivavtal.

Tjänsten är på ca 75 %. Varierande arbetstider. Vi har öppet kl. 7-20 på vardagar, 7.30-18 på lördagar och 10-18 på söndagar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gunnarsons Specialkonditori

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Gunnarsons Specialkonditori AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons