Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barilla Sverige AB söker Industrielektriker

Barilla Sverige AB söker Industrielektriker

BARILLA SVERIGE AB · Filipstad · Ansök senast 12 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som industrielektriker, gärna inom industrin och att du brinner för att utvecklas.

I vår miljö finns både den senaste tekniken inom PLC (Siemens och Schneider) men även en del äldre utrustning.

Har du intresse för att, på sikt, lära mer kring PLC, så är du extra välkommen.

Du gillar utmaningar och att utvecklas såväl i ditt team som tillsammans med företaget. Du har ett högt säkerhetstänk och gillar ordning och reda, gärna tidigare erfarenhet av 5S. Som industrielektriker på Barilla arbetar du med montage, felsökning, reparationer, förebyggande underhåll och förbättringar på vår el- och automationsutrustning. Du arbetar tätt tillsammans med andra underhållsfunktioner, såsom underhållstekniker, automationstekniker m fl.

Erfarenhet av felsökning i Siemens PLC-utrustning samt Schneider är meriterande.

Då Barilla satsar för framtiden i Filipstad så ser vi gärna sökande som är intresserad av att bredda sin kompetens gällande automation. Vi jobbar för en jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökande.

Tjänsten skall tillsättas omgående och vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden. #jobbjustnu

Barillagruppen är världens största producent av pasta och pastasåser samt Europas ledande bagerikoncern. Företaget är familjeägt och drivs av familjen Barilla i fjärde generationen och har sitt säte i Parma, Italien. I Sverige känner vi främst igen varumärkena Barilla och Wasa, den senare är världens största producent av knäckebröd. Produkter med varumärket Wasa produceras idag vid fabrikerna i Filipstad och i Celle i Tyskland.

Barilla har bara ett sätt att göra affärer på: ”Bra för dig, bra för planeten”. Vi arbetar dagligen enligt våra värderingar: Förtroende, Mod, Passion, Nyfikenhet och Integritet för att producera livsmedel som vi kan ge till våra egna barn.

Omkring Filipstad finns många sjöar som inbjuder till bad, båtturer och fiske. För den som är idrottsintresserad finns ett stort utbud av aktiviteter. Huspriserna är låga och det finns även sjönära tomter till salu. Lägenheter finns både att hyra och köpa. Se mer på www.filipstad.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BARILLA SVERIGE AB

Placering

Filipstad

Kontaktperson

Barilla Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons