Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barchef sökes till The Bulls i Halmstad

Cheffle AB · Järfälla

·

Ansök senast 13 maj (5 dagar kvar)

Vi söker dig som är erfaren innanför baren, kreativ, ansvarstagande och har ledaregenskaper.

The Bulls ligger i hjärtat av Halmstad och är året runt ett välbesökt ställe för båda halmstadbor och turister. Vi har ca 100 platser inomhus och under våren och sommaren utökar vi med ca 250 platser till utomhus och har då en av stadens största uteserveringar. Vi jobbar hårt för att alla gäster alltid ska få samma goda, trevliga och snabba service som vi är kända för.

Som baransvarig har du det övergripande ansvaret för driften och framgången av baren på The Bulls vilket innebär personalansvar, schemaläggning, leverantörskontakt, inköp till baren, rekrytering och upplärning av barpersonal samt utformning av drinklistor, prissättning och sortiment. Detta görs i ett nära samarbete med restaurangchef och till viss del ägare.

Vi tänker oss att du är en duktig kommunikatör, stresstålig person som älskar att arbeta med gäster såväl som medarbetare.

Vår målsättning är att personalen ska känna sig delaktig och trivas hos oss, därför har vi mycket aktiviteter och inspirationsresor tillsammans för att skapa en härlig teamkänsla.

Känns det som ett ställe för dig, tveka inte att söka

Är du den vi söker? Skicka in ansökan här på Cheffle idag!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cheffle AB

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Cheffle AB