Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barchef sökes till Kappa Bar i Linköping

Kappa Bar Linköping · Linköping

·

Ansök senast 31 maj (23 dagar kvar)

Ansök via mejl

Kappa Bar Linköping söker Barchef!

OM OSS!

Kappa Bar Linköping är en konceptstyrd Gamingbar med sina ursprungliga rötter i Göteborg. Den första restaurangen öppnades våren 2016. Sedan dess har vi vuxit och har nu 7st restauranger runt om i landet. Kappa Bar Linköping är i grunden en restaurang/bar med ett tydligt fokus på Gaming och Esport.

Vi lägger stor stolthet i det vi gör och drivs av att varje dag ge våra gäster ett fantastiskt restaurangbesök i en ny och modern miljö.

OM DIG!

Vi söker dig som är noggrann, snabb och gillar ordning och reda! Jobbar bra självständigt, men som fortfarande är en teamplayer! Vi ser gärna att du själv är Esportintresserad och kanske spelar lite själv. På Kappa Bar Linköping vill vi skapa ett gött team som har kul på jobbet!

DINA ARBETSUPPGIFTER!

Som Barchef är du ansiktet utåt mot våra gäster, med huvuduppgift att servera mat och dryck till våra gäster men även se till att den dagliga driften fungerar.

  • Barjobb
  • Servera mat och dryck
  • Ta emot beställningar och svara på gästens frågor kring vår meny
  • Personalplanering
  • Ansvara för bokningar och event
  • Ansvara för att restaurangen alltid är presentabel och inbjudande
  • Enklare köksuppgifter

DINA ERFARENHETER

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, samt esportintresse, är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du är nyfiken och ständigt vill lära dig mer.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kappa Bar Linköping

Placering

Linköping

Kontaktperson

Barcraft Jönköping AB

Ansök via mejl