Jobbsafari är en del avschibsted logo

BAR * SERVERING

Östersundsbolaget AB · Östersund · Ansök senast 31 dec. (94 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Nu söker Norra Station i Östersund personal till servering/bar. Vi söker dig som har talang för att skapa en god gästupplevelse. Du har ett stort intresse för mat & dryck och att ta hand om gäster. Hos oss får du möjlighet att jobba i en unik miljö där din talang för service kommer till användning varje dag. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med service vid större sällskap och event.

Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser och roliga människor. Hos oss är vardagen varierande. med stadspulsen nära och kulturutbudet inpå knuten. Tjänsten innefattar både servering, bar och kassa. Du är dessutom ofta den första person besökare möter på Norra Station som även innefattar galleri, Co-Working och Konferens. Du agerar därför även stationsvärd och receptionist för hela Norra Station.

  • Över 20 år
  • Erfarenhet minst 1 år
  • Intresse av mat & vin
  • Eget driv att lära och utvecklas
  • Socialt skillad och van att möta och prata med människor

Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Dina arbetstider kommer att vara både dag- och kvällstid samt helger.

Är du intresserad?

Tveka inte att höra av dig till oss! Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten

Vi söker flera tjänster och beroende på din kvalifikation och erfarenhet erbjuder vi tjänst på mellan 50 - 100 %.

Vem är du?

Du har ett intresse & passion för service och för mat & dryck. Du är en kreativ person som hittar lösningar på våra gästers behov. Du är en munter person med fart och snabb i steget med naturlig fallenhet för kundbemötande & service Våra gäster/kunder är ju det viktigaste vi har!

Skicka CV samt personligt brev till norrastationOSD@outlook.com. Lön Kollektivavtal Visita Tillträde omgående.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Östersundsbolaget AB

Placering

Östersund

Kontaktperson

Östersundsbolaget AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen