Badvärd till Borgholms Badhus

Borgholms Badhus · Borgholm

·

Ansök senast 28 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Borgholms Badhus (www.borgholmsbadhus.se) erbjuder såväl badhus med 25 m bassäng, som barnpool och vattenrutsch samt ett gym. Vi har besökare i alla åldrar, och vår största verksamhet är simundervisning samt att vi har olika arrangemang som vattengympa mm. Vi är idag 5 st medarbetare och på sommaren är vi några fler. Vi samarbetar och ingår i familjeföretaget Kapelludden AB som även driver tre campingar, under sommartid är vi ett stort antal anställda så vi blir ett riktigt stort arbetslag!

Vi söker nu en kollega till Borgholms Badhus -

Du gillar att ha daglig kontakt med våra gäster och att arbeta i ett team. Du är serviceinriktad, engagerad och ansvarsfull i ditt jobb. Du är både badvärd, simlärarassistent och aktivitetsledare (ska kunna hålla ett redan klart träningspass inför grupp). Du jobbar även till stor del i vår reception/kassa/café samt städar allt från omklädningsrum, toaletter och gym till ytorna inne i badhuset. Under vår samt höst är campingens reception i badhuset och du tar då även hand om in- och utcheckningar av campingtomter och stugor.


Personliga egenskaper -

Vi söker dig som är glad och positiv, som gillar att jobba med service och med människor, både barn och vuxna. Det är viktigt att du inte är rädd för att ta i när det gäller städ och som person är du noggrann, ansvarstagande och prestigelös. Bra om du har ett intresse för träning.

Kvalifikationer -

Vi ser att du är över 18 år, har goda simkunskaper. Du behöver känna dig bekväm med att arbeta både i och runt poolerna.


Anställningsvillkor -

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 90%. Varierade arbetstider samt avtalsenliga löner enligt VISITA. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan -

till agneta.ahlberg@borgholmscampingar.se. Frågor om tjänsten besvaras av Agneta Ahlberg 0485-58 08 74.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Borgholms Badhus

Placering

Borgholm

Kontaktperson

AB Kapelludden

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Badvärd i din ansökan