Jobbsafari är en del avschibsted logo

Backofficemedarbetare sökes till Bredband2

Backofficemedarbetare sökes till Bredband2

StudentConsulting · Malmö · Ansök senast 28 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Beskriver du dig själv som strukturerad, driven och självständig? Är du dessutom en problemlösare och är redo för nästa utmaning? Då har vi den perfekta tjänsten till dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med rekrytering till ett så starkt varumärke som Bredband2. Bredband2 är Sveriges tredje största fiberleverantör och ser till att en halv miljon människor kan surfa, streama och roa sig på ett tryggt sätt i sin egen takt. De levererar data-, telekommunikation och säkerhetslösningar till både företag- och privatpersoner. De arbetar med stort kundfokus och relationsskapande som byggstenar i verksamheten.

Som backoffice medarbetare hos Bredband2 har du en central roll i bolaget där du ansvarar för hantering av den dagliga driften i bolaget. Du kommer arbeta med felsökningar, support i mer komplicerade ärenden samt hantering av ekonomiska ärenden som avtals- och fakturafrågor.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för processen, men du kommer bli anställd direkt av Bredband2. Tjänsten är förlagd på heltid under kontorstider med det finns möjlighet till viss flextid. Anställningen inleds med en provanställning på sex månader. Tillsättning sker när vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

* Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll (backoffice, kundtjänst och teknisk support är meriterande)
* En serviceinriktad problemlösare som kan parera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter
* En strukturerad person som har förmåga att tänka steget längre
* Meriterande om du har ett IT-intresse och är tekniskt kunnig.


Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat!

Sökord: Backofficemedarbetare, IT, 2andline, Malmö

Sökord: Backofficemedarbetare, IT, 2andline, Malmö

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons