Jobbsafari är en del avschibsted logo

Backend developer (.net) till nexer

Nexer AB · Stockholm

·

Ansök senast 1 juni (24 dagar kvar)

Är det dags att fylla din .NET låda med nya tekniker och vara med och skapa applikationer som gör vardagen enklare och smidigare för användare? Gå med i vårt team så gör vi det tillsammans!

Nexer skapades från Sigma IT med ambitionen att bli framtidens techbolag. Nu söker vi systemutvecklare till Nexer Alliance som är ett av Nexers nyaste affärsområden. Vi har ett nära samarbete med en av våra största kunder inom retail som befinner sig i en digital transformation. Här får möjligheten att arbeta i ett agilt team med att bygga och designa skalbara lösningar inom .NET med hjälp av Azure, Kubernetes, Docker och Jenkins.

Vad erbjuder vi?

I livet som konsult ställs du ständigt inför nya och roliga utmaningar! Att vara just Nexer-konsult innebär en brant utvecklingskurva med möjligheten att testa på nya branscher, arbetsplatser och teknikstackar. Det finns en stor passion och handlingskraft som genomsyrar hela verksamheten. Vi älskar utveckling och det finns generösa möjligheter till kompetensutveckling via Nexer Academy, vi har även inspirationsföreläsningar och andra sociala aktiviteter ihop. Här får du dessutom en härlig kultur och stämning på köpet. Vår framgång ligger hos våra anställda!

Vi ser gärna att du har:

Relevant utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet

Några års erfarenhet av systemutveckling i C# (.NET Core)

Arbetat med Microsoft SQL och andra vanliga databaser

Vana av att jobba agilt enligt Scrum eller Kanban

Känner till Microservices, Docker & GIT

Ett plus om du jobbat med Microsoft Azure eller Amazon Web Services (AWS)

Goda kunskaper i svenska och engelska

För oss är viljan att utvecklas lika viktig som erfarenhet och intresse, därför lägger vi också stort fokus på kompetensutveckling. Och för att dagarna ska bli trivsamma och givande ser vi alltid till att ha kul ihop likväl på som utanför jobbet!

Om dig som person

Som blivande kollega tror vi att du gillar hålla dig uppdaterad inom nya tekniker och ser värdet av att dela med dig av dina kunskaper och lära av andra. Du har en kundorienterad inställning och en förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar!

Om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Ken Vu på ken.vu@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på sex månader. Start omgående eller enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer AB

Placering

Stockholm