Jobbsafari är en del avschibsted logo

Back Office Manager

Carlsberg Sverige AB · Falkenberg · Ansök senast 3 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

å Carlsberg Sveriges Nationella Säljcenter som ligger i Falkenberg söker vi nu en ny Backoffice manager. Har du erfarenhet av att leda team och jobbar med ett coachande ledarskap samtidigt som du brinner för att jobba på ett strukturerat och utvecklande sätt tillsammans med ditt team så kan detta vara jobbet för dig!

Om jobbet Som Sales Backoffice manager övertar du ett härligt team som du coachar, motiverar och driver framåt med energi och glädje. Du ser även till att teamet lägger fokus på det som är viktigt för våra kunder samt säkerställer en professionell service via telefon och mail. Backoffice är en funktion med många interna, tvärfunktionella samarbeten. Vi är den första supporten internt inom bland annat avtalsadministration, prisjusteringar och kunddata. Vi skall agera för att leverera den bästa supporten till alla våra kunder och interna funktioner i hela Sverige. Som ansvarig för Backoffice representerar du Carlsberg Sverige i globala forum inom Carlsberg koncernen rörande Backoffice funktioner samt i diskussion och utveckling med externa partners. Ditt team supportar och samarbetar dagligen med många interna funktioner för att få viktig information och förbättrad service. Ditt team består idag av 10 medarbetare som du är personal- och resultatansvarig för.

Du är en del i ledningsgruppen på vårt Nationella Säljcenter tillsammans med tre andra avdelningschefer. Tillsammans med ledningsgruppen så är du en nyckelspelare i att hantera såväl dagliga operativa frågor som större strategiska frågor för hela det Nationella Säljcentret. Tjänsten är en heltidstjänst med stationeringsort: Falkenberg. Du rapporterar direkt till Chef för vårt Nationella Säljcenter.

Vad önskar vi av dig?

Du har erfarenhet och utbildning inom ledarskap och en rak och tydlig kommunikationsstil samt är lyhörd och ärlig mot dina kollegor och medarbetare. Du leder och inspirerar andra genom att själv vara den bästa förebilden och brinner för att utveckla teamet och skapa den bästa möjliga servicen. Att kunna god engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du engagerad och driven till att ständigt förbättra. Du har ett lösningsorienterat angreppssätt med en empatisk och ödmjuk ledarstil. För att trivas i rollen som Sales Backoffice manager tror vi att du har ett stort intresse för ekonomi och drivs av att leverera resultat tillsammans med ditt team.

Låter detta intressant?

Skicka in din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag, den 3 mars 2023. Om du har frågor gällande rollen är du varmast välkommen att kontakta Emma King Rybäck TF Chef Nationellt Sälj Center. på mailadress: Emma.king@carlsberg.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carlsberg Sverige AB

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Carlsberg Supply Company Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons