Jobbsafari är en del avschibsted logo

B-chaufför sökes för extrajobb!

StudentConsulting · Jönköping · Ansök senast 28 apr.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett extrajobb vid sidan av dina studier? Är du intresserad av att jobba som budbilschaufför? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag söker vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% till vår kund i Jönköping. Arbetsuppgifterna består av att leverera bud hem till kund efter en förutbestämd rutt. Arbetstiderna är förlagda mellan mån-fre 14.30-18:30 och vi ser gärna att du kan arbeta alla pass fram till v.25

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig, serviceinriktad samt har god teknisk förståelse. Du har körvana samt en god lokalkännedom i Jönköping med omnejd. Arbetet är periodvis tungt, varför du bör ha en god fysik. Vidare klarar du av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo utan problem. Då bilkörning är en naturlig del av arbetet är B-körkort är ett krav.
Du som söker är gärna flexibel och kan arbeta eftermiddagar/kvällar på vardagar.

Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Sökord: extrajobb, Budbil, B-chaufför

Sökord: extrajobb, Budbil, B-chaufför

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons