Jobbsafari är en del avschibsted logo

Avdelningschef Vårdcentral Gagnef

Region Dalarna · Gagnef · Ansök senast 5 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Region Dalarnas värdegrund är Öppenhet, Respekt och Ansvar. God arbetsmiljö och arbetsvillkor för regionens medarbetare är högt prioriterade frågor, så även för Vårdcentral Gagnef. Regionen står inför en spännande omställning mot God och nära vård där primärvården blir navet.

Vårdcentral Gagnef är belägen i Djurås, och ligger ca 2 mil norr om Borlänge med Falu lasarett som länssjukhus 3,5 mil bort. Pendlingsmöjligheter finns med allmänna kommunikationsmedel så som tåg och buss. Restid från Borlänge och Leksand är ca 25 minuter med bil. Vi har ca 10 300 listade patienter och vårdcentralen består av ca 50 medarbetare som är ett härligt gäng som ser fram emot din ansökan. Vi är en vårdcentral med brett uppdrag med rehab enhet, integrerad öppenvårdspsykiatri "Gagnefs modellen ",Gemensamt med Kommunen har vi Familjecentral även riskbruk, skadligt bruk och beroende vården har vi integrerat med kommun och öppenvårdspsykiatri. Samverkan internt och externt ser vi som en förutsättning för en god nära vård.

Avdelningschef Vårdcentral Gagnef

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och bidra till en fortsatt god och nära vård för våra listade patienter ? Vi söker nu en engagerad och driven person som vill axla rollen som avdelningschef på vårdcentral Gagnef tillsammans med avdelningschefskollegor.

Som avdelningschef hos oss får du möjlighet att leda och inspirera en vårdcentral med mycket kompetenta medarbetare. Du driver verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete och arbetar för att skapa ett välfungerande team. Som avdelningschef har du personal-, budget- samt verksamhetsansvar. Du ser även till att det finns bemanning samt säkerställer ett pågående patientsäkerhetsarbete. Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen och är en del i vårdcentralens ledningsgrupp. Tjänsten är på 100 procent med grund anställning i din profession och förordnande som chef på tre år.

För att möta detta mångfacetterade uppdrag erbjuder vi dig en strukturerad introduktion baserad på din bakgrund och tidigare erfarenheter samt mentorskap.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker en modig, engagerad och positiv ledare vars arbetssätt präglas av att främja god arbetsmiljö, tydlighet och engagemang. Du besitter en god kommunikativ förmåga, verkar för helheten och har förmågan att tänka långsiktigt och lösningsfokuserat. Då arbetsuppgifterna är varierande har du också förmågan att kunna prioritera och organisera ditt arbete. Särskild vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett tillitsbaserat ledarskap.

Krav:

Legitimerat yrke inom hälso- och sjukvård

Körkort

Goda kunskaper i svenska språket

Intresse och förmåga att samarbeta både internt och externt

Meriterande kvalifikationer:

Tidigare chefserfarenhet

Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården

Ansökan

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter

Vision.falun@regiondalarna.se

Saco.dalarna@regiondalarna.se

Psykologforbundet.dalarna@regiondalarna.se

Kommunal.centralt@regiondalarna.se

marion.vaeggemose@vardforbundet.se

ledarna.dalarna@regiondalarna.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Gagnef

Kontaktperson

REGION DALARNA

Dela jobbannonsen

Anmäl annons