Jobbsafari är en del avschibsted logo

avdelningschef till stöd, omsorg och socialpsykiatri till Håbo

avdelningschef till stöd, omsorg och socialpsykiatri till Håbo

Randstad · Håbo · Ansök senast 9 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du en utvecklingsinriktad och driven ledare? Vill du vara med och utveckla Håbo kommuns nya avdelning för socialpsykiatri och LSS? Då kan detta vara ditt nästa jobb!

Som avdelningschef på socialförvaltningen i Håbo får du kollegor som gärna delar med sig av sin kompetens. Ledarskapet är kommunikativt och tillitsfullt. Vi samarbetar och värdesätter goda relationer och vill skapa en lärande miljö i både våra verksamheter och för dig som medarbetare.

Avdelningen är nystartad och omfattar kommunens verksamheter inom LSS och Socialpsykiatri. Utvecklingsarbetet i verksamheterna är intensivt. Vi har kommit en bit på väg och hoppas att du vill vara med och tillsammans med oss fortsätta att utveckla våra verksamheter.

Ansvarsområden

Som avdelningschef har du budget-, verksamhets- och personalansvar. Du leder arbetet i avdelningen, driver utvecklings- och kvalitetsarbete med individen i fokus och arbetar för att verksamheten ska nå uppsatta mål. I avdelningen finns 5 enhetschefer och ca 120 medarbetare. Du rapporterar till förvaltningschef och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. För att du ska få goda förutsättningar att lyckas med ditt uppdrag finns också chefsstöd i olika former.

Kvalifikationer

För den här tjänsten söker vi dig som med stort engagemang, ser möjligheter, hittar lösningar och driver utveckling på ett prestigelöst sätt. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av tillit, kreativitet och innovativa lösningar. Som ledare har du förmåga att uppmuntra och inspirera. Du är trygg, har självinsikt och mod att agera efter din egen övertygelse. Du tycker om att kommunicera, trivs med att leda och har lätt för att få med dig andra.

Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå, inom socialt eller pedagogiskt arbete. Du har flerårig erfarenhet av eget budget- och
verksamhetsansvar och är en omvittnat god ledare. Vidare har du erfarenhet av att självständigt och framgångsrikt planera och driva förändrings- och utvecklingsarbete. Du är bekväm med att framträda inför grupper och förutsätts kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Då Håbo är ett finsk förvaltningsområden är även kunskaper i finska språket meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga lämplighet.

Ansökan

Tycker du att det här låter som jobbet för dig? Vänta inte med din ansökan då rekryteringsarbetet kommer att pågå fortlöpande. Sista ansökningsdag är 9/12 2020

Om företaget

Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 22 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.

I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare. Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Vi arbetar för en verksamhet med ett långsiktigt perspektiv och goda möten som stödjer människor till ett självständigt liv.

Vi strävar efter en organisation med servicekänsla, tillgänglighet och pålitlighet där de ekonomiska resurserna vi har tilldelats, används på ett effektivt sätt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Håbo

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons