Jobbsafari är en del avschibsted logo

AV-tekniker i Stockholm

Randstad · Stockholm

·

Ansök senast 21 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta som AV-tekniker för digital mötesteknik vid behov i Liljeholmen och ansvara för att  möten och utbildningar genomförs på ett effektivt och smidigt sätt? Är du duktig på AV-utrustning som alltid kommer med tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt? Då kan du vara den vi söker. Låter det som en roll för dig är du varmt välkommen med din ansökan – redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Rollen som AV-tekniker behövs då kunden genomför utbildningar på distans och har identifierat ett stort behov av en person som kan stötta handledare och deltagare för att göra digitala utbildningarna ännu bättre och uppnå den bästa möjliga användarupplevelse.
Digitala möten kan vara fantastiskt smidigt och enkelt på många sätt men lyckade distansmöten är inte något som kommer av sig självt. Det är här du kommer in i bilden. Din huvudsakliga uppgift kommer innebära arbete med den tekniska utrustningen för att tillgodose smidigare utbildningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Starta utrustningen för dagen samt stänga ner vid dagens slut
• Ansvara för att sköta installationen - se till att tekniken och AV-utrustningen fungerar inför och under möten. Från uppkopplingen, bild, ljud- och kamerainställningar till skärmdelningsfunktionen och styra kameran.
• Hantera och åtgärda ev. störningar eller avbrott.
• Ta fram rätt presentation, dela i Zoom samt säkerställa att materialet delas på rätt sätt.
• Byta presentation eller material, ex vid filmklipp eller mellan föreläsare, dela i Zoom
• Teknisk support för det som sker via det digitala mötesplattformen Zoom.
• Skicka länkar till deltagarna samt se till att alla kommer in
• Upptäcka diverse problem som kan uppstå och lösa dem
• Stötta och hjälpa deltagare vid problem som kan uppstå såsom saknar inloggning, kommer inte in.
• Besvara frågor från deltagare via chatten samt förmedla frågor från deltagare till handledarna

Arbetstider

Detta uppdrag är vid behov med start i Januari. Vardagar och kontorstider.  Kontoret beläget i Lijleholmen.

Kvalifikationer

Kunden genomför utbildningar på distans och omställningen har gjorts på kort tid och därför behövs nu en person som kan stötta högt och lågt i det digitala mötet. För att trivas i rollen ser vi att ditt intresse för tekniken genomsyrar det du gör och att du har erfarenhet av en liknande roll. Då du kommer ha kontakt med både deltagare och handledare inför, under och efter utbildningarna skulle du beskrivas som serviceinriktad med ett pedagogiskt sätt.

Det här behöver du:
• Minst 1 års erfarenhet av en liknande roll
• Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet som IT-tekniker/ AV-tekniker, AV-koordinator, dock ej ett krav.
• Erfarenhet av Zoom eller motsvarande mötesteknik
• Goda kunskaper i svenska och engelska

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2021-01-21 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201325619 i din ansökan