Jobbsafari är en del avschibsted logo

Automatiseringsingenjör

Carlsberg Sverige AB · Falkenberg · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Motiveras du av driva förbättringsarbeten och är nyfiken på arbete med människor och teknik? Då kanske du är vår Automatiseringsingenjör på Carlsberg Sverige! Vi kan erbjuda dig en ny roll där du får möjligt att själva bygga dina arbetsramar från grunden och vara med i vår utvecklingsresa!

Om jobbet
I rollen arbetar du med kontroll och utvecklig av våra SCADA, MES, Systore och Mops system. I tjänsten hanteras licensfrågor, ekonomi, funktionalitet och kopplingarna till maskinerna. Vidare jobbar man med användarna och deras önskemål och synpunkter samt hur verktygen ska användas. Du har även ansvarar för uppgraderingar, utveckling och datasäkerheten för programmen. Rollen är ny hos oss och du får ett viktigt uppdrag att tillsammans med chef sätta dina egna ramar och mål för ditt arbete.

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang! Vi är en koncern med cirka 40 000 anställda och den fjärde största bryggerikoncernen i världen som säljer produkter i över 150 marknader. Det är ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter att växa inom bolaget, både inom Carlsberg Sverige och andra Carlsberg marknader. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar och Agera".

Vad vi önskar av dig?
Vi söker dig som är högskoleingenjör, gärna som automationsingenjör eller motsvarande. Du har erfarenhet av liknande uppgifter och en allmän kunskap om SCADA och MES system. Du har en systemförståelse för automatiska maskiner och motiveras av förbättringsarbeten som rör teknik och människa. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal samt skrift.

Som person är du målfokuserad och har ett sinne för struktur och ordning. Du är en trygg kommunikatör och har förmåga att hålla i presentationer och uttrycka dina åsikter på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Vidare ser vi att du är självständig men med förmåga att kunna samarbeta med andra.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan direkt!
Om du har frågor eller funderingar om rollen är du välkommen att kontakta via mail: Joakim.Sjogren@carlsberg.se@. Intervjuer och urval sker löpande så om du tycker att tjänsten låter intressant rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast: 15 februari 2022. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carlsberg Sverige AB

Placering

Falkenberg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons