Jobbsafari är en del avschibsted logo

Automationstekniker

HKScan · Kristianstad · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Som automationstekniker kommer du bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter;
  • Felsökning och förebyggande underhåll
  • Följa upp driftsstopp inom ansvarsområdet och ta fram åtgärdsförslag för att minimera dessa
  • Arbeta med uppföljning i underhållsystem
  • Vara delaktig i arbete med utveckling och projekt
Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet som industrielektriker med fördel inom processindustrin. Du har kunskap inom automationsteknik och erfarenhet av felsökning samt styr- och reglerteknik. Meriterande om du arbetat i Siemens och Mitsubishi.

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete, tar initiativ och håller en hög servicegrad. Vi ser att du har en positiv inställning, lätt för att kommunicera med kollegor och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen. Du behärskar svenska i tal och skrift.
Du tar initiativ och håller en hög servicegrad och har lätt för att kommunicera. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Information och kontakt

Anställningen är en hyrrekrytering via Wikan Personal första sex månaderna som förväntas övergå i en permanent anställning på HKScan sen.
Arbetstiden är förlagd till dagtid, 8 h per dag, men varierar något inom intervallet 05.30 - 16.30.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 7/2 . Läs mer och ansök via www.wikan.se.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Andreas Håkansson på Wikan Personal, 044 - 590 65 07.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HKScan

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Andreas Håkansson

044-590 65 07

Dela jobbannonsen

Anmäl annons