Jobbsafari är en del avschibsted logo

Automationstekniker Vantec

Assemblin VS · Götene · Ansök senast 30 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Förslag på platsannons.

Automationstekniker

Vi söker dig som är intresserad av processer inom livsmedelsindustrin. Som del i vår projektorganisation får du vara delaktig i genomförandet av projekt mot de största livsmedelsföretagen i Sverige. Du kommer ingå i en grupp om fyra personer där samarbete är en viktig komponent. Projekten går till största delen ut på att designa och genomföra ändringar i våra kunders processystem.

Du kommer programmera PLC och HMI, främst Siemens.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter samt projektledning.

Du bör även:
  • Ha en viss elkunskap
  • Ha ett tekniskt intresse
  • Behärska engelska i tal och skrift
  • Inneha körkort
Vantec System är ett företag med 20 års erfarenhet från processinstallationer till livsmedelsindustrin. Vi levererar nyckelfärdiga projekt där design, tillverkning, installation, automation och riskanalys/dokumentation ingår.

Vi är 14 medarbetare och placerade i Götene. För mer information kontakta Tobias Andersson 073 366 60 51 eller tobias.andersson@vantec.se

Sedan 1 januari 2021 ingår vi i Assemblin VS, en del av Assemblin-koncernen, som är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Assemblin utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Assemblin har sin verksamhet på runt 100 orter i Norden. Läs mer på www.assemblin.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assemblin VS

Placering

Götene

Kontaktperson

Ulf Karlsson

0733666051

Dela jobbannonsen

Anmäl annons