Jobbsafari är en del avschibsted logo

Automationstekniker till Sveriges största automationsintegratör

Automationstekniker till Sveriges största automationsintegratör

Elektroautomatik Skövde · Skövde · Ansök senast 28 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig med bred kompetens inom automation.


---------- DIN ARBETSROLL ----------

Som automationstekniker på vår serviceavdelning erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din arbetsroll kommer du att jobba med befintliga produktionsutrustningar inom industriell verksamhet, såsom robotceller, monteringsutrustningar, specialmaskiner etc.

Du utgår ifrån våra fina lokaler i Skövde, men åker ofta ut på uppdrag hos våra kunder. Dessa är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett starkt team med hög lagkänsla.


---------- VEM ÄR DU? ----------

  • Du har teknisk utbildning och kompetens inom automation.
  • Du förstår vikten av en god kundrelation.
  • Har du erfarenhet från industrin så ser vi det som meriterande.
  • Har du erfarenhet från programmering av HMI-system, drivteknik, robot, materialhantering, elinstallation och elkonstruktion är det meriterande.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi hanterar ansökningarna löpande.


---------- OM ELEKTROAUTOMATIK ----------

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA Mobile Robotics, EA Consultant, EA Machine, EA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.


---------- OM EA SERVICE ----------

EA Service är en affärsenhet inom Elektroautomatik som erbjuder tekniska konsulttjänster och service och på produktionsutrustning inom industrin. EA Service är i dagsläget ca 40 personer och finns i Skövde, Göteborg, Kungsör och Södertälje.


---------- VI ERBJUDER ----------

En personlig utvecklingsplan

Vart vill du i din karriär? När du börjar hos oss så kommer vi tillsammans skapa en personlig utvecklingsplan - oavsett din roll eller hur många års erfarenhet du har.

Utbildning och inspiration

Vad vill du lära dig? Genom vår alldeles egna utbildningsenhet EA Academy erbjuder vi både våra kunder och vår personal utbildning inom robot och automation.

Hälsa och friskvård

Vår personal är vår viktigaste resurs och därför är vi måna om att sätta människan i fokus.

Stark gemenskap

På Elektroautomatik tror vi på att en stark gemenskap leder till bra samarbeten och ett gott arbetsklimat. För att främja detta hittar vi flera gånger per år på aktiviteter tillsammans, både arbets- och fritidsrelaterade.


---------- HÅLL KONTAKTEN MED OSS ----------

Vi vill gärna ha med dig i vårt nätverk. Besök och följ oss gärna på LinkedIn och Facebook så missar du inte framtida jobbmöjligheter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Elektroautomatik Skövde

Placering

Skövde

Kontaktperson

Elektroautomatik i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons