Jobbsafari är en del avschibsted logo

Automationstekniker till Bravida Värnamo

Bravida · Värnamo · Ansök senast 7 nov. (20 dagar kvar)

Heltid

Bravidas avdelning för automation i Värnamo fortsätter växa och vi söker nu automationstekniker. Är detta ditt nästa steg? Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Tjänsten innefattar att du självständigt ska utföra automationsuppdrag och driftunderhåll åt våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och ha kontakt med slutkunder, beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Därför tror vi att du trivs med arbete i grupp såväl som självständigt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.

Våra projekt ligger främst inom Fastighetsautomation men vi arbetar även med Process- och Industriautomation.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. Du har erfarenhet från automation och van att arbetar både självständigt och i grupp. Kunskap inom konstruktion och programmering är en förutsättning för att lyckas. Kanske kommer du från industrin där du arbetat med automation. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström, styr- och regler. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar. Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 7 november 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravida

Placering

Värnamo