Automationstekniker / servicetekniker / produktionstekniker

Bravura · Sävsjö

·

Ansök senast 27 nov. (30 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett intresse för ny teknik och gillar du problemlösning som en del av ditt arbete? Vill du ha en roll som innebär frihet under ansvar? Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med ett framgångsrikt företag i Bodafors!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget erbjuder sina kunder specialanpassade plastprodukter utifrån kundens önskemål. De tillverka en stor variation av produkter för kunder i olika branscher och produktionen är igång dygnet runt med hjälp av den robotteknik man använder. Idag består organisationen utav 16 medarbetare och företaget är i skedet att växa till att bli ett större bolag. Här värdesätts kreativt nytänk och nyfikenhet som en del av kulturen på företaget och flera gånger om året anordnas sociala aktiviteter.

Mer information om företaget ges vid intervju.

ArbetsuppgifterSom automationstekniker ansvarar du för planerad service, felsökning och akuta reparationer av robotar i produktionsmiljö. Arbetet består även av installation av nya robotar, driftsättning och utbildning. Du kommer att arbeta självständigt med att lösa problem som uppstår i robotarna samt samarbetar med kollegor med att ta fram förbättringsåtgärder i produktionen. I rollen ingår även att skriva rapporter och teknisk dokumentation kopplat till det arbete du utför på robotarna.

Dina arbetstider är klockan 06.30-16.15 måndag till torsdag samt klockan 06.30 till 12.15 fredag. Då produktionsverksamheten är igång dygnet runt förekommer jour en helg per månad.

Formella krav
  • Erfarenhet av praktiskt arbete inom automation, elektronik, mekanik eller liknande
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande är erfarenhet av arbete med industrirobotar
I rollen som automationstekniker ingår att finna och åtgärda fel som uppstår på maskinerna och därför ser vi att du motiveras av problemlösning. Du har förmåga att arbeta noggrant och är mån om att ditt arbete håller hög kvalitet. Vidare trivs du med att driva ditt arbete framåt och uppskattar samarbete med andra när ni behöver hjälp/stöd av varandra för att komma vidare i arbetet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bodafors, Jönköping
Lön: Fast lön, enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: automationstekniker, servicetekniker, tekniker, teknik, el, mekanik, automation, underhåll, installation, drift, robotar, industri, heltid, Sävsjö, Bodafors, Vetlanda, Jönköping

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Sävsjö