Jobbsafari är en del avschibsted logo

Automationsingenjör - Metsä Tissue

Metsä Tissue AB · Vetlanda · Ansök senast 3 juli (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Till våra enheter i Pauliström och Kvillsfors söker vi en Automationsspecialist.

Vi söker dig som vill arbeta med att utveckla, förebygga och förbättra vårt el/automation-underhåll på Smålandsbruken i Kvillsfors och Pauliström.

Vad blir din roll på Metsä?

Du kommer ingå i underhållsorganisationen som idag består av 27 kompetenta kollegor som hanterar alla serviceuppdrag avseende el, mekanik och fastighet. Arbetet innebär ett stort eget ansvar och daglig kontakt med arbetskollegor och leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på Smålandsbrukens el- och automationsutrustning.
  • Programmera, utveckla, felsöka, installera och trimma ny och befintlig produktionsutrustning på en avancerad nivå.
  • Stötta organisationen med specialistkunskap - driftsupport
  • Delta i och driva projekt
  • Medverka aktivt i enhetens kompetensutveckling, kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan kollegor och arbetsgrupper samt upplärning av nya medarbetare.
Vad söker vi?

Lämplig utbildningsbakgrund är YH eller Högskola/Universitet med inriktning el/automation. Viktigare är dock att du har några års praktisk yrkeserfarenhet inom programmering, styr- och regler, eller driftsättning. Du är dessutom praktikern som vänder problem till lösningar på våra maskiner och anläggningar. Vi förutsätter att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du god kommunikationsförmåga, du arbetar proaktivt för att göra rätt insatser vid rätt tid och du är van vid att arbeta och bidra självständigt såväl som i team. Du trivs i en operativ roll där du får god nytta av din problemlösningsförmåga, du är välorganiserad samt resultat- och utvecklingsorienterad. Vidare har du ett stort engagemang för ditt arbete och lätt för att bygga långsiktiga relationer.

Vad erbjuder Metsä?

Förbrukningen av mjukpapper och mat- och bakplåtspapper växer världen över. Resultatet av det arbete som Metsä Tissues medarbetare utför varje dag påverkar miljontals människor genom att göra vardagslivet enklare och mer hygieniskt.

Vår verksamhet styrs inte bara av kunderna, utan också av våra värderingar när det gäller hållbarhet och våra förnybara råvaror. Vi fokuserar på tillväxt och investerar i nya affärsmöjligheter. Hos oss får du ett nära samarbete med inspirerande och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för att skapa bättre resultat. Du kommer vara en del av ett stort företag med välkända varumärken och vi erbjuder en unik produktionsmiljö och ett stimulerande arbete med stora möjligheter att utvecklas inom ditt område.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Pauliström.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Ryberg, + 46 702 71 69 77.

Ansök till jobbet!

Vi ser fram emot din ansökan redan idag, dock senast den 26 juni 2022.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Metsä Tissue AB

Placering

Vetlanda

Kontaktperson

Magnus Ryberg

0706702585

Dela jobbannonsen