Jobbsafari är en del avschibsted logo

Automationsingenjör

Ecolean · Helsingborg · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten

Som automationsingenjör på Ecolean i Helsingborg jobbar du med att utveckla komplexa maskiner. Du har fokus på programmering, utveckling och problemlösning.

Sökord: Siemens, Omron, PLC, HMI, motion, automation, automationsteknik, FAT, elektroautomatik, elektroteknik, civilingenjör, programmerare, programmering, industri, maskinteknik

Om verksamheten

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia, Japan och Kina.

Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.
Läs mer på www.ecolean.com/filling-machines

Mer om tjänsten

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta med optimering av befintliga lösningar men även driva utveckling och framtagning av nya funktioner.

Huvuddelen av arbetet innebär programmering av PLC, HMI och motion och då främst i Siemens. Detta i samarbete med mekanikkonstruktörer, testingenjörer samt andra automationsingenjörer.

Vi ser också att du kan leda mindre projekt och delprojekt inom området automation. Det är högt i tak och snabba beslutsvägar, du kommer att få möjlighet att vara med och utforma framtidens maskiner, i en global miljö.

Delar av dina arbetsuppgifter:
  • PLC-programmering
  • Optimering och utveckling av nya funktioner.
  • Högnivåprogrammering och erfarenhet av databaser är meriterande
  • Driva egna, och delta i utvecklingsprojekt
Din profil

För att lyckas i rollen som Automationsingenjör på Ecolean, så tror vi att du brinner för programmering och har ett intresse och förståelse för teknik, maskiner och utveckling. Vi söker dig med en teknisk utbildning på minst högskolenivå inom elektroteknik, datateknik, automation eller teknisk fysik, samt relevant erfarenhet av programmering av processmaskiner för industriell tillverkning.

Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Resor förekommer.

Du kommer få chansen att utvecklas, samt sätta din prägel på våra produkter. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 31 august i. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ecolean

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Lena Lilliér

0708121121

Dela jobbannonsen

Anmäl annons