Jobbsafari är en del avschibsted logo

Automationsingenjör till Ahlstrom-Munksjö

Automationsingenjör till Ahlstrom-Munksjö

Ahlstrom-Munksjö Ställdalen AB · Ljusnarsberg · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet som automationsingenjör? Bra! Då kan du vara den tekniker vi söker till Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen.

Vår kollega Kjell går snart i pension och i samband med detta söker vi en ingenjör som trivs med stort eget ansvar i en miljö där mycket händer. Dina framtida arbetsuppgifter innefattar ansvar för fungerande automation för tillverkningsprocessen, som kräver goda IT-kunskaper. Det finns ett 60-tal datorer och servrar i processen att hantera. Du ingår i underhållsavdelningen och är en stödfunktion till produktionen och säkerställer driften på bruket på bästa möjliga sätt.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Ahlstrom-Munksjö får du arbeta i ett framgångsrikt företag som är en global ledare inom hållbara och innovativa fiberbaserade lösningar. I rollen som automationsingenjör får du ta stort eget ansvar och arbeta i en öppen kultur där vi har högt i tak.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Programmering av automationsutrustning
  • Spänningsreglering och frekvensomriktning
  • Instrumentering
  • CAD-ritning
  • Driva förbättringsarbetet genom att systematiserat lösa de problem som uppstår samt arbeta förbyggande och ständigt optimera processer utifrån ett flertal aspekter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i en automationsgrupp av tre personer och har ett 15-tal andra kollegor som är elektriker, mekaniker och tekniker på avdelningen. Arbete dagtid, med viss inplanerad beredskap eller helgtjänstgöring.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet av styrsystem; vi arbetar mestadels i Schneider/Modicon PLC men hanterar även en del Siemens. Har du även goda kunskaper i Modbus TCP och Profibus ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du har erfarenhet av strömriktare, frekvensomriktare, instrumentering, CAD-ritningar och servos.

Som person har du en förmåga att arbeta strukturerat och är van vid att kunna prioritera och ta beslut. Du trivs med att ta ansvar och kan arbeta både självständigt och i grupp. I Ställdalen arbetar vi tillsammans för att nå målen och därför är en god samarbetsförmåga och förmåga att snabbt sätta sig in i uppkomna problem viktigt för att undvika driftstopp.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet samt är van vid att arbeta i affärssystem.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ahlstrom-Munksjö Ställdalen AB

Placering

Ljusnarsberg

Kontaktperson

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Dela jobbannonsen

Anmäl annons