Automationsingenjör sökes till Datalogic i Malmö!

StudentConsulting · Malmö

·

Ansök senast 28 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för IT/Teknik? Är du på jakt efter en spännande roll med varierade arbetsuppgifter inom allt från teknisk support och test till installation och kundkontakt? Vill du bli en del av ett företag där du får möjlighet att utvecklas och växa?

Information om uppdraget:

Datalogic Automation behöver nu förstärka sin tekniska avdelning. StudentConsulting söker därför å deras vägnar nu en driven kandidat med ett stort tekniskt intresse. Tjänsten innefattar kundkontakt i form av telefonsupport, men också medverkan på kundbesök och så småningom ledande av kundprojekt. Du kommer dessutom bland annat utföra förstudier i projekt, utföra tester och framställa testdokument, ansvara för dokumentation av lösningar, kundanpassningar och konstruktioner, samt ta fram kundspecifika lösningar och underlag till offerter.

Tjänsten är på heltid och utgår från kontoret i Malmö. Resor till kunder, seminarium och utbildningar förekommer. Du kommer även att resa till företagets kontor i Göteborg, men har Malmö som utplaceringsort. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer anställas direkt av Datalogic Automation.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en yrkesutbildning mot automationsteknik. Du har ett brinnande intresse för teknik och en vilja att utvecklas och växa inom företaget. Datakunskaper inom Microsoft Office och nätverkskunskaper som exempelvis Wlan, Lan och TCP/IP är något du besitter. Du har en förmåga att arbeta såväl ensam som i grupp, behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt har B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av automation sedan tidigare, men det är inget krav.

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting.

Sökord: Automatisering, Automationsteknik, Automationsingenjör, Automation, IT

Sökord: Automatisering, Automationsteknik, Automationsingenjör, Automation, IT

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö