Jobbsafari är en del avschibsted logo

Automationsingenjör Nätverk & SCADA

AFRY AB · Ljungby · Ansök senast 24 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag på 3000 kr, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!

Jobbeskrivning

I fabriker finns en hel del IT-utrustning uppkopplad till nätverk. I denna rollen kommer du att få arbeta med nätverk och kommunikation för att hjälpa våra kunder se över sin OT-security!

I övrigt så har vi har flera spännande projekt med arbetsuppgifter som innebär byten av styrsystem, idrifttagningar, elkonstruktion, PLC/HMI programmering. Vi jobbar också med DCS, har du tidigare erfarenhet av det ser vi det som positivt.

AFRY har inget kontor i Ljungby men erbjuder möjligheten att ha hemmakontor och utgå från din hemadress. Närmsta kontoren från Ljungby (om du skulle föredra att utgå något av våra kontor istället) är Halmstad och Växjö.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med automation och eller elkonstruktion och som har blivit "såld" på nätverk, kommunikation och OT-security. För oss är det viktigt att du är tekniskt intresserad och tycker det är kul med problemlösning. I rollen kommer du också ha kontakt med kunder.

Utöver detta ser vi att du har erfarenhet av något eller flera nämnda kompetenser enligt nedan.

  • 800xA,
  • Codesys,
  • Siemens Tia Portal
  • Citect SCADA
  • Zenon SCADA
  • Eplan P8

Ytterligare information

Denna annonsen kommer vara utannonserad över sommaren och vi kommer hantera din ansökan först vecka 33. Om du har frågor om jobbet, skicka gärna ett sms så återkommer vi så snart vi kan, dock kan det vara svårt att nå oss under semestertider.

Det är också välkommet att kontakta oss om du börjat fundera på att byta jobb men inte riktigt är där än. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet för möjligheter längre fram i tiden då vi löpade söker seniora medarbetare tills oss. Kontakta i så fall gärna Emma Karlsson.

Magnus Lagnelöv

Recruiting Manager

+46 70 327 78 38

magnus.lagnelov@afry.com

Emma Karlsson

Recruitment Partner

+46 72 200 83 53

emma.m.karlsson@afry.com

Sista ansökningsdag: 2022-08-14


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Ljungby

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons