Jobbsafari är en del avschibsted logo

Automationselektriker

Johnson & Johnson Consumer Health Helsingborg · Helsingborg · Ansök senast 23 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I mer än 130 år har Johnson & Johnson värnat om mångfald, rättvisa och inkludering. Detta är en stor del av vår företagskultur och inbyggt i hur vi varje dag gör affärer och för dialoger. Vårt åtagande att värna om respekt och mångfald hos de personer och verksamheter som vi arbetar med är starkt integrerat i vårt Credo som är vårt löfte riktat till patienter, medarbetare, samhälle och ägare.

Johnson & Johnson i Sverige värdesätter våra medarbetare som vår främsta tillgång. Varje medarbetare bidrar med en unik mix av erfarenheter, bakgrunder, perspektiv och upplevelser och tillsammans möjliggör det att vi bättre kan hjälpa den breda mångfalden bland konsumenter runt om i världen och i vår region.

Vi arbetar aktivt för att skapa en inkluderande miljö där våra olikheter värdesätts/uppskattas och där alla anställda känner att de tillhör och kan nå sin fulla potential. Oavsett vem de är.

Mångfald, rättvisa och inkludering på Johnson & Johnson betyder "Du tillhör"!

Om McNeil AB - ett Johnson & Johnson företag

I Helsingborg tillverkas & packas Rhinocort och Nicorette-produkter för den globala marknaden. Förutom produktion har vi även en stor enhet för forskning och utveckling som arbetar inom tre områden: Smoking Cessation, Digestive Health samt Cough & Cold. Vi finns i Helsingborg och med cirka 700 anställda är vi ett av regionens största och viktigaste företag. Läs mer om oss på www.mcneilab.se

Automations Elektriker

MAM (Make asset management) söker nu 1st Automations Elektriker. Närmsta teamet består av 6st medarbetare, som ingår i MAM organisationen med totalt ca. 70 medarbetare. Gott samarbete värdesätts högt internt i teamet såväl som externt med andra avdelningar och leverantörer. Glädje och humor värdesätts och gör arbetsdagen så mycket trevligare.

Arbetstiden är dagtid med beredskapstjänstgöring

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Underhåll och service av vår automatiserade produktions miljö.

  • Felsökning i el- och styrsystem
  • Deltagande i projekt och förbättringsarbete för effektivisera vår maskinpark
  • Läsa och hantera el dokumentation
  • PLC-programmering

Qualifications

Vad du behöver för att lyckas

Du bör vara drivande, innovativ och ha god samarbetsförmåga. Eftersom din roll syftar till att skapa tekniska förutsättningarna för att vi ska nå våra nyckeltal, är det viktigt att du är flexibel, serviceinriktad och supporterar kringfunktioner inom MAM.

Kvalifikationer

  • Minst gymnasieutbildning inom el/automation eller motsvarande utbildning (krav)

  • Goda kunskaper i svenska språket, verbalt och skriftligt (krav).
  • Grundläggande kunskaper i engelska språket, verbalt och skriftligt (krav).
  • Grundläggande datorförståelse, t.ex Microsoft Office (krav).
  • Grundläggande kunskaper i PLC felsökning (krav)
  • Programmering/felsökning i PacDrive 3 Automation (meriterande)
  • Kunskaper inom ritningsarbete, utförs idag i Elprocad (meriterande
  • Kunskaper inom pneumatik (meriterande)
  • B-körkort (krav)

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten vill vi veta mer om din bakgrund och vad du kan bidra med. Bifoga ditt CV och personliga brev i ansökan. Alla ansökanden kommer få återkoppling på sin ansökan. För din information, som del av rekryteringsprocessen så genomförs en hälsoundersökning samt drogtest för slutkandidater.

För fackliga frågor, vänligen kontakta någon av följande: Marigona Bala: IF Metall, mbala1@ITS.JNJ.com. Om du stöter på tekniska problem kopplat till din ansökan kan du få hjälp på denna sida https://www.careers.jnj.com/contactus-faq

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Johnson & Johnson Consumer Health Helsingborg

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Johnson & Johnson AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons