Jobbsafari är en del avschibsted logo

Auktoriserad revisor och gruppchef till Frejs

Auktoriserad revisor och gruppchef till Frejs

FREJS REVISORER AB · Värnamo · Ansök senast 22 dec. (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Välkommen till Frejs – byrån där revision och konsultation når nya höjder! Vi levererar helhetslösningar till kunder i alla storlekar, med fokus på ägarstyrda företag där vårt samarbete kan göra en verklig skillnad. Med inte mindre än 80 engagerade medarbetare, spridda över tre kontor – i Göteborg, Smålandsstenar och Värnamo – är vi redo att leverera verkligt värde till våra kunder. För oss är det inte bara jobbet som räknas – det handlar främst om att bygga starka och långsiktiga relationer som ger förtroende och trygghet. Våra medarbetare är själva hjärtat av Frejs och vår gemenskap är stark och levande. Vi är stolta över att vara tillräckligt stora för att erbjuda spännande möjligheter till personlig utveckling, samtidigt som vi bibehåller den varma sammanhållning där alla känner alla.

Din roll:
Hos oss erbjuds du en kombinerad roll där du blir auktoriserad revisor och gruppchef för ditt kontor i Småland. Du kommer att spela en viktig roll i att fortsätta att utveckla vår revisionsverksamhet tillsammans med våra andra revisorer. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din kompetens och samarbeta med engagerade kollegor. Du besitter en naturlig förmåga att skapa struktur och har gärna en bakgrund av ledarskap i tidigare arbete. Du gillar just kombinationen av att jobba brett inom rådgivning samtidigt som du har en personlig fallenhet att både leda och samarbeta med andra medarbetare i sina uppdrag. Att arbeta hos Frejs ger dig en fin variation i arbetet och en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med ett riktigt gott team av 13 lokala revisorer.

Huvudsakliga ansvarsområden:
Rollen som gruppchef är en strategisk roll där du tillsammans med Kvalitetschef (VD) driver utvecklingen inom revision med fokus på utveckling, tydlighet, effektivitet och engagemang. Dina ansvarsområden kommer att beröra både revisionsinriktade verksamhetsfrågor som exempelvis att du har ett helhetsgrepp om revisionsverksamheten och samarbete med övriga affärsområden för gemensam utveckling men även medarbetsinriktade verksamhetsfrågor så som planering och bemanning av uppdrag. Därtill även fördelning av nya uppdrag, omfördelning av uppdrag, coachning av dina medarbetare och identifiera utbildningsbehov etc. Du rapporterar till platscheferna i Småland. 

Som auktoriserad revisor har du ansvaret för att granska kundernas förvaltning och redovisning. Vidare innebär rollen som revisor att du:

  • säkerställer att all revision möter krav i enlighet med standarder och regelverk för yrkesutövningen samt efterlevnad av Frejs riktlinjer och rutiner
  • arbetar aktivt för ett gott arbetsklimat och utveckling
  • i din roll kommer att arbeta med ett flertal kunder inom olika branscher och även med internationella uppdrag.
Våra kunder uppskattar den personliga relationen som även ger dig möjlighet att ge värdefull rådgivning baserat på dina kunskaper om kundens verksamhet och redovisning. Skulle det bli några riktigt kluriga frågeställningar har vi även skatte- och redovisningsspecialister samt HR som stöd. På Frejs uppskattar vi en öppen dialog och ser stora fördelar i att vi har olika erfarenheter som gör att vi kan lära av varandra!

Vem är du?
För att du ska kunna lyckas i denna roll förväntar vi oss att du är en auktoriserad revisor med extra stort intresse för ägarledda bolag. En spännande och utvecklande del i rollen innebär att du får vara med och driva Frejs utveckling i Småland tillsammans med våra andra revisorer. Vi ser att det finns mycket goda affärsmöjligheter genom vårt sätt att arbeta nära våra kunder och att det passar väldigt bra ihop med den företagsanda som är så kännetecknande i Småland. Tillsammans med dina kollegor, såväl juniorer som mycket erfarna, jobbar du brett med kunderna och kommer att vara den självklara rådgivaren i alla frågor som rör företagande och ägande. För dig är det naturligt att arbeta proaktivt och hitta lösningar som ger värde och utveckling – både till kunden och dig som revisor. Som person är du drivande, har lätt att motivera andra samt är pedagogisk och stödjande. För att lyckas i tjänsten behöver du vara lösningsorienterad och strukturerad. Du är lyhörd, ödmjuk och flexibel – precis som vi är på Frejs. Samtidigt ska du även vara tydlig och konstruktiv när så krävs. 

Varför ska du arbeta på Frejs?
Helt enkelt för att det är roligare här! Frejs är mer än bara en arbetsplats, vi är kollegor som växer tillsammans och stöttar varandra. Vi arbetar nära våra kunder och skapar en personlig och engagerad upplevelse för dem. Vår styrka är den fina lagandan och stoltheten över att vara en Frejsare.
Vad vi erbjuder dig:
  • En härlig, prestigelös och inkluderande arbetsplats med bra kollegor och en arbetsgivare med hjärtat på rätt ställe
  • Varierande arbetsuppgifter där vi hjälper varandra att nå våra mål
  • Gemensamma aktiviteter och konferenser för att bygga en god laganda
  • Bra förmåner i form av bland annat bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension- och försäkringspaket, föräldralön samt regelbundna hälsokontroller.
Övrigt:
Omfattning: Heltid 
Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Placeringsort: Värnamo och/eller Smålandsstenar

Låter det spännande?
I denna rekrytering samarbetar Frejs Revisorer med OnePartnerGroup. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på stina.runesson@onepartnergroup.se alt 0371-394101.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FREJS REVISORER AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

OnePartnerGroup GGVV AB

Dela jobbannonsen